Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.08.2019

Готель на воді Bakkara в Києві


Готель-корабель Bakkara пропонує номери з найвищим рівнем комфорту


Якщо ви збираєтеся відвідати Київ на декілька днів, то перше, що треба зробити перед поїздкою — це потурбуватися про те, де зупинитися. Столиця пропонує безліч різних варіантів в різних районах міста, але найбільшою популярністю сьогодні користуються міні-готелі. У них можна переночувати недорого і з комфортом. Один з кращих закладів в категорії готелю Києва на річці Дніпро пришвартований готель-корабель Bakkara.

Готель-корабель Bakkara пропонує номери з найвищим рівнем комфорту серед інших закладів столиці.


Готель на воді Bakkara в Києві


Там вас чекають усі зручності і приємні сюрпризи від персоналу. За допомогою приведеної форми на сторінці сайту Bakkara ви можете забронювати готель Bakkara-Hotel в режимі онлайн і отримати гарантовану броню.

Розташований в Києві, відмінний Готель Bakkara пропонує нічний клуб і критий басейн. Будівля готелю, виконана в старовинному стилі, приймає гостей з 2009 року в туристичному районі Києва і пропонує 200 елегантних номерів. Від готелю гості можуть дістатися до Києва не спіша за 15 хвилин. Відмінне розташування готелю — в 4 км від центру Києва порадує гостей.

Палац, пам'ятники та монастир неподалік.

безпровідний Інтернет, робочий стіл і апаратура hi - fi включені в кожному номері. Вид на річці Дніпро відкривається з вікон усіх номерів. У них інтер'єр оформлений в модному стилі.

Уранці вас чекає ситний сніданок в їдальні. У ресторані для некурящих гостей подають блюда європейської кухні. У сучасному лобі-барі є піаніно і тераса.

Якщо ви приїжджаєте в Київ ненадовго і не маєте у розпорядженні великих коштів, але при цьому звикли жити в гідних умовах, ви однозначно повинні зупинити свій вибір на готелі "Bakkara".

Готель Баккара рада кожному гостю, вам зможуть тут допомогти у будь-якому питанні, варто усього лише звернутися по допомогу. Цей готель переповнений духом свободи, чистоти, затишку і комфорту. Ви зможете поїсти прекрасні блюда різних кухонь світу. При цьому ви зможете замовити собі в номер чашку ароматної кави або прекрасного чаю, для того, щоб відпочити після важкого дня.

Схожі матеріали:
👁 681
Категорія: Прес-реліз
Теги: Київ, готель, готель на воді, готель в Києві




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ