Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.12.2016

Гребінківська школа №4: День Збройних сил України


До школи завітали Снігир В’ячеслав та Сошин В’ячеслав, боєць 80 десантної бригади


Гребінківська школа №4: День Збройних сил УкраїниЗ нагоди Дня Збройних Сил України у Гребінківській школі №4 відбулася зустріч учнів початкової школи з воїнами АТО.  

До школи завітали  Снігир В’ячеслав, керівник Гребінківського Центру допомоги учасникам АТО при РДА, що служив у 27 реактивній бригаді, та Сошин В’ячеслав, боєць 80 десантної бригади, уродженець с. Сербинівка.  

Захисники  розповіли учням про бойові будні, порадили школярам відповідально ставитися до навчання, щоб вирости справжніми  патіотами,  захисниками  своєї Вітчизни. Під час зустрічі хлопчики роздивилися і навіть приміряли справжні  каску, балаклаву та бронежилет.  

Діти побачили осколки  від снарядів. Учні 4-А класу підготували для воїнів віршовані привітання, вручили квіти та малюнки. Вчителі та учні вдячні Безвиненко Л.А. за допомогу в організації зустрічі.

У 4-Б класі (класний керівник Литвиненко В.А) була проведена Година спілкування "Щоб у серці жила Батьківщина" із учасником АТО сержантом 20 ОМПБ, батьком учня цього класу Овраменка Максима Овраменком Євгенієм Володимировичем.

 

 

Учні 11-их класів були на зустрічі з нашими земляками, з воїнами АТО та демобілізованим солдатом Збройних Сил України Сергієм Вовком.

Зустріч відбулася у кімнаті бойової слави районного краєзнавчого музею. Школярам було цікаво дізнатися про бойовий шлях захисників В`ячеслава Снігиря, В`ячеслава Солошина та армійські будні солдата головного управління розвідки Сергія Вовка. Учні в свою чергу привітали військовослужбовців з Днем Збройних Сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №4: Правове виховання учнів



 

З нагоди Дня Збройних Сил України у стінах школи відбувся вечір відпочинку  для старшокласників. Вчителі фізичного виховання та Захисту Вітчизни підготували для хлопців та дівчат 10-х та 11-х класів низку військово-спортивних конкурсів. Класи відповідально підійшли до справи, виставили свої команди, підготували назви, емблеми, форму. Були і вболівальники з плакатами. Переможцями змагань стали учні 11-Б класу.  

Дівчата з 8-Б та 9-Б класів підготували  ритмічний танок. Олександра Запорожець, учениця 11-А класу, порадувала присутніх  гарною піснею. До речі, Саша є багаторазовою переможницею місцевих,  обласних та Всеукраїнських пісенних конкурсів. Молодці старшокласники!

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4


Схожі матеріали:
👁 1373
Категорія: Шкільний екран
Теги: воїни, школа №4, АТО, День Збройних Сил України, шкільний екран, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ