Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.05.2016

Гребінківська ЗОШ №4: Вічна слава героям! Ми низько вклоняємось їм!


У кожному класі пройшла година інформування «Подвиг, непідвладний часу»


Гребінківська ЗОШ №4: Вічна слава героям! Ми низько вклоняємось їм!Вшановуючи пам’ять усіх тих, хто віддав своє життя за перемогу у Другій світовій війні, учнівський та педагогічний колективи нашої школи приєдналися до заходів, що були організовані у Гребінці з нагоди 71-річниці визволення від нацистських загарбників.

У кожному класі пройшла година інформування «Подвиг, непідвладний часу», класні та виховні години: «Народ пам’ятає, народ славить»(1-4 класи), «Ті дні у пам’яті народній»(5-8класи), «Хай вічно горить вогонь пам’яті»(9-11 класи). Волонтерські загони допомогли одиноким пристарілим упорядкувати присадибні ділянки,території навколо пам’ятників  загиблим воїнам . У шкільній бібліотеці була організована виставка книг «Ніколи знову…».

5 травня учні 6-А класу (кл.кер.Терещенко О.М. , бібліотекар Кагамлик В.М.), та учні 8-А і пошуковий загін «Азимут» ( керівники Карпович С.П. та Малашта О.О. ) долучилися до міської акції  «Ніхто не забутий, ніщо не забуто», відвідали пам’ятник Г.С.Кагамлику та Стелу загиблим у Корніївському яру. Провели там уроки мужності, вшанували пам’ять загиблих, разом із представниками влади поклали квіти до підніжжя пам’ятних знаків.    

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ №4: Вклонімося героям до землі

6 травня на Урок мужності в 10-А та 10-Б класи був запрошений Голова районної Ради ветеранів Неруш В.М. Він ознайомив учнів із цікавими фактами про Другу світову війну.

9 травня у міському парку Слави відбувся мітинг з нагоди 71-річниці  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Учні та вчителі Гребінківської ЗОШ №4 долучилися до вшанування пам’яті  загиблих.
Життя торжествує в новім поколінні,
Та болі минулі  довіку нетлінні.
З граніту встає і грізне, і люте:
Ніхто не забутий, ніщо не забуте!















Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4


Схожі матеріали:
👁 1093
Категорія: Шкільний екран
Теги: учні, ЗОШ №4, Гребінка, бібліотекар Кагамлик




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ