Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.10.2017

Гребінківським районним судом розпочато соціологічне опитування для визначення рівня довіри до суду


Соціологічне опитування для визначення рівня довіри до суду


соціологічне опитування для визначення рівня довіри до судуГребінківським районним судом Полтавської області розпочато соціологічне опитування для визначення рівня довіри до суду

З 03.10.2017 по 01.11.2017 року Гребінківський районний суд Полтавської області буде проводити вибіркове опитування громадян та відвідувачів суду для визначення рівня довіри до суду.

Опитування проводиться з метою об'єктивної оцінки довіри до суду та розробки ефективних рекомендацій щодо його підвищення.

Отримати анкету можна у канцелярії на 1-му поверсі приміщення суду. Також можна роздрукувати з офіційного веб-сайту Гребінківського районного суду Полтавської області веб-порталу «Судова влада» у розділі «Громадянам» підрозділ «Соціологічне опитування» та направити на електронну адресу суду: [email protected] або поштову адресу: 37400, Полтавська область, м. Гребінка, вул. Ярослава Мудрого, 4.

Схожі матеріали:
👁 976
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Довіра, Суд, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ