Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.08.2022

Horizon Forbidden West тримає перше місце у британському роздробі


Чому британці так люблять ігри на Nintendo?


Horizon Forbidden West

Завдяки блискавичному падінню Xenoblade Chronicles 3 у продажах, Horizon Forbidden West зуміла зайняти першу позицію в чарті британського роздрібу. Нові поставки некстген консолі від японської Sony дещо сприяли появі в чарті деяких проектів, наприклад гоночній грі Gran Turismo 7, яка випущена ексклюзивно для PlayStation.

Однак сильно чарт знову не змінився, у британців з вибором ігор все досить просто - бачиш Nintendo? Бери. Третю позицію займає LEGO Star Wars: La Saga degli Skywalker, яка дещо знялася з минулого разу. Mario Kart 8 Deluxe також продовжує займати лідируючі позиції, і закриває переможців на четвертому місці. Gran Turismo 7 влетіла в чарт завдяки поставкам на п'яту позицію, хоча раніше не входила навіть до двадцятки найкращих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські винахідники створили позашляховик-баггі для розвідників

Дивно, але звичайна версія Minecraft продовжує займати середину топу. Колись лідируюча гоночна гра F1 22 впала на сім позицій вниз, а слідом за нею слідує екшен ексклюзивно для Nintendo Swtich - Leggende Pokémon: Arceus. Чому британці так люблять ігри на Nintendo? З топу в топ, пара ігор точно будуть ексклюзивами для Nintendo. Наступний топ буде опубліковано за тиждень.

Схожі матеріали:
👁 425
Категорія: Технології
Теги: Leggende Pokémon, Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ