Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.12.2015

"І все-таки осінь така неймовірно красива!"


18 листопада гурток «Ліра» запросив шанувальників поезії на чергову зустріч під назвою «Осіння елегія»


"І все-таки осінь така неймовірно красива!"Клас святково прикрашений осіннім листям, калиною. У Гребінківській гімназії чергове засідання літературної студії "Ліра", присвячене осені.

Тема його - "Осіння елегія". Керівник літстудіі Тетяна Олексіївна Устіловська поставила за мету поглибити знання учнів про осінь, розкрити дітям чарівний світ художнього слова, розвивати креативність учнів у царині літератури, сприяти самореалізацїї творчих здібностей.

Ведучі свята Софія Чечель та Наталія Проценко вітають шанувальників поезії і запрошують до слова господиню Осінь. І вона (Еліна Гебеш) налаштовує ліричні струни літературно-музичного свята на елегійний лад. Директор гімназії О.П.Отченко запалює поетичну свічку - символ духовності й людяності.

Скільки образів осені змальовано у світовій поезії! Це улюблена пора року багатьохтворчих людей. У виконанні літстудійців Маргарити Науменко, Валентини Хатьонки, Еліни Гебеш, Жанни Солдатенкової, Яни Лях, Лілії Руденко та Діани Гайдай звучать вірші про осінь відомих українських поетів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Участь гімназистів у Всеукраїнській благодійній акції

Щемливе почуття осені живе в душі кожної людини, і щороку разом із природою кожен переживає свій листопад. Адже осінь - це і схил людського життя, і холод самотності.

Мабуть тому восени так хочеться тепла, тепла людських сердець, щирості, задушевності Якраз такі теплі та щирі слова і звучали у виступах керівника студії "Ліра" Т.О. Устіловської, директора гімназії О.П. Отненка, гостей осіннього свята: автора кількох поетичних збірок Н.П. Третяк та редактора районної газети "Гребінчин край" Н.О. Лакуші.
 

 

Гості подарували учасникам свята і свої вірші. А потім щирістю і задушевністю своїх перших літературних проб поділилися учасники студії "Ліра" Владислава Шевченко, Анастасія Жабровець, Софія Тищенко, Неля Круглян, Маргарита Науменко та Софія Чечель. Підтримали поетичний настрій і музична імпровізація у виконанні Галини Ясько (флейта), Наталії Троценко (гітара), Євгенія Пацюка (гітара). та музичний супровід віршів Наталії Проценко (клавішні).
 

 

Дітвора відкривалася у своїх творах по-новому, незвично. І зігрівала душу радість від високого польоту їхньої душі і паростків дитячого таланту. І забувалося суєтне і тривожне сьогодення, і мріял ося про вічне... Щира вдячність усім організаторам і учасникам свята за те, що несуть в життя поезію, романтику і вогонь творчості. "Осанна осені, осанна!".
 
 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1126
Категорія: Шкільний екран
Теги: гурток, Гребінка, «Ліра»




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ