Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.11.2021

Ігрові дитячі меблі для дитячих садків


Меблі для дитячих садків абсолютно безпечні у використанні та виготовлені без шкідливих речовин або фарб


Сформувати простір для дитячих ігор – це дуже складне завдання. Необхідно оформити приміщення та підібрати такий комплект меблів, щоб вона робила кімнату цікавою, захоплюючою та безпечною для дитини. При цьому ігрова зона не повинна створювати відчуття перевантаженості та захаращеності.

Тут на допомогу дошкільним закладам приходить широкий вибір різноманітних дитячих меблів для ігор та забав. Компанія Хатор-М пропонує ознайомитись із багатим асортиментом як цілих комплектів для активностей, так і окремих елементів.

Що пропонує Хатор-М?

Проектуючи та створюючи ігрові меблі для дитячих садків https://hator-m.com/mebel-dlya-detskih-sadov/detskaya-igrovaya-mebel/, компанія Хатор-М постаралася врахувати всі бажання та інтереси маленьких відвідувачів дитячих дошкільних закладів та створили предмети, здатні зацікавити будь-якого малюка.


Ігрові дитячі меблі для дитячих садків
 

Дитячі столики. Такі меблі роблять навчання набагато цікавішими. За цими столиками дітки можуть займатися різними заняттями, що розвивають, творчістю, виробами, іграшками. Деякі з них оснащені вбудованими в поверхню столу глибокими чашами, які можна наливати воду або насипати пісок. За таким столиком дитина може проводити свої перші експерименти, розвивати дрібну моторику та вчитися взаємодіяти з різними предметами.

Комплекти столів та стільців. Незамінні меблі в будь-якій ігровій кімнаті. Такий комплект дозволить відразу декільком діткам займатися якимось спільним заняттям і тренуватися правильно розмовляти, писати та малювати, ліпити чи читати.

Ігрові стелажі. Дитячі ігрові стелажі також відрізняються різноманітністю виконання. Дизайнери постаралися поєднати воєдино функціональність та дитячі мрії. Так з'явилися стелажі лікаря, маленькі перукарні та трюмо для маленьких принцес. Стелажі оснащені зручними полицями, ящиками та шафками для зберігання предметів. Завдяки таким цікаво оформленим стелажам Ви можете в ігровій формі навчати дітей різним життєвим дрібницям: як доглядати за собою, як наклеювати пластир і т.д. Ми також маємо у продажу стелажі, що імітують цілі кухні, де дітки зможуть грати в ресторан.

Інші ігрові меблі. Асортимент товарів для дитячих ігор, дозвілля та творчості дуже великий! Крім іншого компанія пропонує урізноманітнити простір ігровими кубами, гірками, качалками і балансирами. Такі меблі чудово підійдуть для підтримки фізичної форми малюка, навчить його правильно орієнтуватися у просторі та керувати своїм тілом.

Де купити гарні дитячі ігрові меблі?


Ігрові дитячі меблі для дитячих садків

 
Для того, щоб втілити мрії кожного, компанія Хатор-М дотримується наступних принципів:
  • працює лише з якісними матеріалами;
  • консультує, допомагає вибором, виїжджає на виміри та складання;
  • дотримується низької ціни, щоб зробити красиві меблі доступними кожному клієнту;
  • із задоволенням показують реальні фото своїх робіт.
Ігрові меблі від компанії Хатор-М зроблять дозвілля дитини веселою, цікавою і незабутньою. Меблі для дитячих садків https://hator- абсолютно безпечні у використанні та виготовлені без шкідливих речовин або фарб. Дитячі куточки, лавки та стелажі міцні, надійні та здатні витримати будь-яку активну гру.

Схожі матеріали:
👁 337
Категорія: Прес-реліз
Теги: Дитячі куточки, стінки, лавки, Ігрові дитячі меблі, стелажі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ