Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.03.2022

Іменні іграшки з метрикою новонародженого


Кожна іграшка з вишивкою робиться поштучно і відбувається у тісній взаємодії із замовником, це не масове виробництво


Вас запросили у гості де недавно народився малюк? Ви хочете подарувати щось пам'ятне та особливе батькам малюка? Іменні м'які іграшки купити з вишивкою метрики стануть чудовим та оригінальним подарунком новонародженому та його мамі! Таку іграшку можна подарувати при виписці з пологового будинку, на хрестини, на день народження і навіть на весілля молодятам. Ваш сюрприз точно запам'ятають, бо кожен любить іменні подарунки, вони змушують нас почуватися особливими!
 

Іменні іграшки з метрикою новонародженого
 

М'які іграшки з іменною вишивкою

М'які іграшки з іменною вишивкою – це щось більше ніж просто м'які іграшки на замовлення. Вишиті на животиках звірят важливі цифри, слова, імена зберігають у собі пам'ять про подію і звичайно ж пам'ять про тих, хто їх подарував. Іменні іграшки з вишивкою вже завоювали любов дітей по всьому світу! Ви можете замовити вишивку імені із зазначенням дати народження, ваги та зростання малюка. В інтернет-магазині Hey baby створено багато макетів для дівчаток та хлопчиків. Якщо вам потрібен особливий дизайн на вашому подарунку, будь ласка, дайте знати, і фахівці займуться оцифровкою зображень і можуть зробити вишивку на вашу картинку.

Іменні подарунки повертають у дитинство

До речі, а ви знаєте, що всі дорослі це просто діти які подорослішали? Вони теж люблять подарунки та свята! Хто сказав, що дорослим не можна дарувати іменні м'які іграшки? Ще як можна! Трохи почуття гумору, веселий напис і ось він - оригінальний подарунок другові на день народження! 

Як? Легко!

За допомогою м'якої іграшки можна освідчитися в коханні, вишивши на животику "Я тебе люблю" та подарувати своїй улюбленій половині на День Св.Валентина. Романтично та неймовірно сентиментально. Чому б і ні? Варіантів може бути безліч! Фантазуйте і дивуйте, а фахівці намагатимуться втілити ваші ідеї в життя!

Іменна іграшка з вишивкою стане оригінальним та пам'ятним подарунком. Кожна іграшка з вишивкою робиться поштучно і відбувається у тісній взаємодії із замовником, це не масове виробництво, а індивідуальна робота на замовлення.

Таких звірят приємно тримати в руках, обіймати, але ще приємніше їх дарувати та отримувати позитивні емоції у відповідь! Кожна іграшка це ще одна посмішка та чудовий подарунок для ваших дітей та близьких!

Схожі матеріали:
👁 511
Категорія: Прес-реліз
Теги: М'які іграшки, іграшка, Іменні іграшки з метрикою новонарод




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ