Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.09.2016

Як пережити "криваве" місячне затемнення 16 вересня?


Особливості місячних затемнень


Як пережити "криваве" місячне затемнення 16 вересня?Все, що ви "посіяли" цього року, наче бумеранг, повернеться під час цього місячне затемнення.

16 вересня 2016 року на землян очікує останнє затемнення цього року - місячне. Спостерігати за цим місячним затемненням зможуть жителі Євразії, частини Африки, заходу Австралії та в Антарктиді – тобто практично на половинi земної кулi.

Пік затемнення в Україні припадає на 21:55. На думку містиків, сонячні та місячні затемнення, молодий місяць та повня, інші астрономічні та астрологічні події є чималим потрясінням для людства, своєрідними порталами змін. Місяць, що зійде ввечері 16 вересня, буде "кривавим", якщо точніше – мідно-червоним.

Наші пращури боялися такого Місяця, адже вбачали в ньому знамення страшних подій. Але насправді це доволі традиційне явище для низки місячних затемнень. Крім того, вчені з'ясували, що такий незвичний колір пов'язаний з тим, що Місяць входить в тінь Землі, яка і дає світилу таке забарвлення.

Особливості місячних затемнень

Усе, що відбувається із нами протягом місячних затемнень, є наслідком наших помилок або перемог на життєвому фронті. Також варто пам'ятати про те, що місячне затемнення є своєрідним фінішем певного етапу в нашому житті. У період місячного затемнення не виключено, що ваші власні моральні "чиряки" та темний бік душі інших людей "полізе" назовні, можуть викритися інтриги тощо. Простіше кажучи, усе таємне проявиться у місячному сяйві, наче під ренгенівським промінням, і стане явним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська бібліотека: До Дня визволення Полтавщини...

Але, незважаючи на хиби цього періоду, не виключено, що за кілька днів до місячного затемнення, під час нього і через кілька днів після нього ви нарешті зрозумієте, чого насправді прагнете, що не так відбувається у вашому житті і найголовніше - як це змінити.

Ефект бумеранга  Все, що ви "посіяли" цьогоріч, під час цього місячного затемнення повернеться до вас, наче бумеранг. Тому намагайтеся не зриватися на оточуючих під впливом Місяця, адже про сказане у день затемнення, можливо, доведеться шкодувати ще довго. Крім того, будь-яка повня – а місячне затемнення завжди припадає саме на період повного Місяця – активізує емоції людей, піднімає на поверхню все те, що трималось під контролем.

Вектори, на які потрібно звернути увагу під час місячного затемнення 16 вересня - це сім'я, здоров'я та робота. Спробуйте у цих сферах життя хоча б на день бути уважними, акуратними та скрупульозними. Намагайтеся уникати сварок та конфліктів, як і в родині, так і з колегами. Особливо обачними у період затемнення варто бути літнім людям, вагітним жінкам та метеозалежним людям, адже світила, як-не-як, впливають на наше самопочуття.

Схожі матеріали:
👁 1508
Категорія: Прес-реліз
Теги: місяць, вересень, Затемнення




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ