Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.07.2019

Як вибрати автоматичний інкубатор для яєць


При виборі інкубаційного пристрою перевагу рекомендується віддавати сучаснішим технологіям


Багато, хто не має можливості тримати квочок, замислюються про купівлю інкубатора. Але лише небагато знають, як його правильно вибрати. Для яєць курячих, гусячих і перепелиних умови висиджування практично однакові. Тому досить вибрати інкубатор для яєць автоматичний, який дозволить перетворити процес інкубації на захоплююче зайняття. Яким же має бути інкубатор? Які його характеристики найбільш важливі?


інкубатор для яєць автоматичний,
 

Автоматика або ручне управління?

Існують інкубатори для яєць, які практично не вимагають участі людини, а є і такі, які не зможуть обійтися без постійного контролю. Зрозуміло, що чим більше автоматизований процес інкубації, тим дорожче буде коштувати пристрій. Автоматичний інкубатор сам підтримує необхідний рівень температури і вологості, а також періодично перевертає яйця.

Дешевші варіанти запросто підтримують задану температуру, але ось з підтримкою необхідного рівня вологості у них можуть виникати деякі проблеми. Апарати з ручним управлінням зовсім не підійдуть тим хазяям, які пропадають на роботі, адже перевертання яєць повинне здійснюватися не менше 3 раз на добу. Щоб отримати хороший виводок, треба використати автоматичний інкубатор.

Фахівці інтернет-магазину Агрокрам рекомендують враховувати:
  • тепловий елемент;
  • можливість налаштування (температура, періодичність перевороту);
  • підтримка вологості;
  • тип перевороту.

Вибір температурного режиму

Для регулювання температури в інкубаторі використовується терморегулятор. Кожен такий прилад має погрішність і чим менше буде її величина, тим точніше працюватиме регулятор температури. Управління самим терморегулятором може бути як ручним, так і автоматичним. Автоматичний прилад, звичайно ж, краще, адже він сам знає, коли включати нагрівальний елемент, а коли треба йому дати час відпочити.

Нагрівальний елемент

У професійному інкубаторі можуть використовуватися досить-таки різні нагрівальні елементи. Серед них можна виділити електричні тени, лампи розжарювання, теплові шнури, гасові лампи, а також термоплівку. Остання останнім часом використовується досить часто. До її переваг можна віднести рівномірне прогрівання, надійність і довговічність. Тени у свою чергу споживають досить багато електрики, а лампи розжарювання дуже часто перегорають.

Загалом, при виборі інкубаційного пристрою перевагу рекомендується віддавати сучаснішим технологіям. З конструкцією автоматичного інкубатора INC-36 можна ознайомитись на сайті Агрокрам.

Схожі матеріали:
👁 1031
Категорія: Прес-реліз
Теги: Інкубатор для яєць, Інкубатор, автоматичний Інкубатор




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ