Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.06.2019

Як вибрати кращу ізоляцію для фасадів


Поради щодо вибору найкращої ізоляції для фасаду


Вибір правильного ізоляційного матеріалу для фасаду є одним з найважливіших рішень при проектуванні будівлі, оскільки енергоефективність будівлі та комфорт мешканців значною мірою залежатимуть від цього вибору.

Чинне законодавство, що стосується житлового будівництва, встановлює мінімальні критерії ізоляції, які необхідно дотримуватися в будівлях, щоб забезпечити їх енергоефективність і житловий стан.


Як вибрати кращу ізоляцію для фасадів


На ринку є численні рішення, але ви повинні мати на увазі, що не всі вони однаково ефективні, і не мають однакових витрат на встановлення. Далі ми надамо деякі рекомендації щодо вибору кращої ізоляції для фасаду. Якщо ви не хочете вдаватися у всі подробиці, то звертайтеся до професіоналів, які пропонують утеплення фасадів Київ

Поради щодо вибору найкращої ізоляції для фасаду

Всі енергетичні реконструкції фасадів повинні покращити ізоляцію будівлі, не втручаючись у життя мешканців будівлі, і не зменшуючи корисний простір житла. Ця реконструкція забезпечить теплоізоляцію, знять теплові мости корпусу та зміцнить структуру оболонки будівлі.

Існує широкий спектр систем ізоляції, хоча наш вибір також буде залежати від конструктивних характеристик, таких як тип стіни або простору. При застосуванні ізоляції можна вибрати різні матеріали, такі як полістирол, мінеральна вата або поліуретан.

Характеристики, які необхідно виконати:
  • Усунення теплових мостів.
  • Усунення витоку конденсату та вологи.
  • Не впливає на внутрішній простір будівлі.
  • Захист структури від теплових ударів.

Система SATE для утеплення фасадів

Ця система зовнішньої теплоізоляції (SATE, іспанська абревіатура) складається з нанесення ізоляційного покриття на зовнішній фасад, захищеного мінеральним розчином. Фіксація ізоляційного матеріалу виконується, як клеючим, так і механічним способом.

Це одна з найбільш ефективних процедур для теплоізоляції фасаду будівлі, і її вартість амортизується протягом приблизно десяти років. Крім того, вона сприяє зниженню втрат енергії більш ніж на 50%.

Поліуретанові системи для фасадів

Поліуретанові системи є одними з кращих матеріалів з точки зору ізоляції завдяки їхній чудовій тепловій поведінці, їх універсальності та ефективності, а також співвідношенню вартості грошей. Хоча проектовані поліуретанові панелі є найкращим вибором для ізоляції ззовні, введений поліуретан є відмінним вибором для ізоляції стін повітряним зазором.

Схожі матеріали:
👁 648
Категорія: Прес-реліз
Теги: фасад, Київ, ізоляція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ