Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.06.2016

Як впливають погодні умови, що склалися, на городні культури?


Найкращими умовами для помідорів є +15..+25 С


Як впливають погодні умови, що склалися, на городні культури?На запитання тижня про те, як впливають погодні умови, що склалися, на городні культури, відповідає начальник відділу агропромислового розвитку Пирятинської РДА Павло ПОВШЕДНИЙ:

- Найбільше страждають від погодних умов, що склалися, огірки, оптимальна температура для росту і розвитку яких +25..+28 С. Помідори страждають дещо менше, адже найкращими умовами для них є +15..+25 С. Але для них несприятливою є та кількість вологи, яка є в ґрунті.

Тому зараз цю культуру слід підживлювати. Картопля в умовах дещо зниженої температури та вологості росте та розвивається нормально, адже сприятливим для неї є температурний режим +15-18 С. Уже при +25 С ріст знижується, а при +29 С взагалі припиняється формування бульб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому корисно не застеляти ліжко

Добре себе почувають в нинішніх погодних умовах і такі культури, як буряки, кабачки та гарбузи. Загалом же, універсальною порадою для городників у ситуації, що склалася, є регулярне розпушування ґрунту, що дасть можливість уникнути виникнення різноманітних гнилей.

Схожі матеріали:
👁 834
Категорія: Прес-реліз
Теги: помідори, городні культури




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ