Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.12.2014

Як зустріти Новий рік 2020, щоб він приніс щастя й удачу?


Через передноворічний переполох дехто забуває про найголовніший символ свята - ялинку


Новий рік – одне з найулюбленіших свят українців – зі своїми традиціями, особливостями та символами. У кожній родині з нетерпінням чекають цього казкового дійства, яке задає настрій на цілий новий рік. І якщо вірити прикметі: як Новий рік зустрінеш – так його і проведеш, до його зустрічі треба як слід підготуватися.

Місце святкування

Одним з важливих питань зустрічі Нового року є безпосередньо його місце. Можна віддати перевагу святкуванню у колі родини та близьких. Або запросити до себе друзів. Ще один варіант – святкування дружньою компанією в центрі міста, зокрема біля головної ялинки. Або організувати посиденьки в затишному кафе, ресторані чи піцерії. На щастя, в Калуші є місця, де можна гарно провести свій час. Можливо, що десь, окрім смачної їжі, запропонують ще й цікаву розважальну програму. І якщо ваш вибір впав на останній варіант, потрібно завчасно забронювати там столик.

А якщо зустріти Новий рік на березі теплого моря, на жаль, цього року так і залишиться мрією, тоді привабливою може стати пропозиція святкування у горах. І для цього не потрібна Австрія. У нас є власні Карпати! До речі, цього року стало модно мандрувати та відпочивати саме в рідній Україні. А власники туристичного бізнесу вже пропонують чимало цікавих ідей, зокрема, і в патріотичному дусі. І якщо ви ще не встигли завчасно придбати собі мандрівку чи забронювати місце у готелі серед пухнастих смерек та ялинок, то поспішіть це зробити. Адже з кожним днем знайти щось хороше за доступною ціною стає дедалі важче.

Але зауважу, що при виборі місця святкування треба враховувати побажання та вподобання усіх тих людей, з ким ви плануєте зустріти Новий рік.

Що вдягнути?

Питання вбрання є завжди актуальним для кожної жінки. І новий рік не є винятком. Враховуючи, що у передноворічний вечір господині матимуть чимало клопотів, про святкове вбрання треба подумати заздалегідь. В останні роки стало модним підбирати новорічне вбрання кольорів, які притаманні символу наступаючого року, аби привернути до себе його прихильність. Астрологи вважають, що Коза не любить штучних тканин, тому від таких матеріалів варто відмовитись. Це стосується не тільки одягу, взуття, але й аксесуарів. Рекомендується вдягати прикраси з дерева та текстилю, зокрема, прикраси, які оздоблені натуральним камінням чи перлами.

Щодо кольорів, то перевагу слід віддати всім відтінкам синього та коричневого. Не менш актуальними будуть класичні чорно-білі кольори, а також бежевий. Але пам’ятайте, що одяг повинен бути зручним. Легкими як і одяг мають бути макіяж і зачіска. Зокрема, рекомендують у волосся вплести квіти чи стрічку.

Чоловікам бажано одягнутися в темно-синьому, коричневому чи сірому кольорі. Костюм можна замінити шерстяним светром і джинсами. А якщо підходящого одягу нема, можна викрутитися за допомогою аксесуарів потрібного кольору – шарфами, краватками, брошками, накидками тощо.

Святковий стіл

Зазвичай у господинь актуальне питання, у чому зустрічати Новий рік, перегукується з питанням, що ставити на стіл? За складом страв особливих обмежень для новорічного столу для зустрічі 2020 року немає. Але треба подбати про достаток зелені на столі. Нею можна прикрасити овочеві салати та будь-які страви.

Новорічна програма

У плані розважальної програми все залежить від бажання та фантазії. Можна забути про перегляд однопланового російського «Голубого вогника», замінивши його цікавими конкурсами, піснями, танцями та оригінальним сценарієм. Його легко можна знайти в Інтернеті, додавши до сценарію власні цікавинки та родзинки. А любителі вечорів біля голубих екранів можуть переглянути перший в Україні новорічний концерт за участю виключно українських виконавців хорошої української музики.
 

Подбати про себе

Потурбуйтесь про свій зовнішній вигляд. Завчасно зробіть усі необхідні косметичні та перукарські процедури. Це стосується і жінок, і чоловіків. До Нового року залишились лічені дні, тому не думайте, що потрібний вам майстер чекатиме на вас аж до вечора 31 грудня.

Не забути про… неї

Через передноворічний переполох дехто забуває про найголовніший символ свята – ялинку. І тому вже за кілька годин до бою курантів починає її прикрашати. Тому заплануйте подбати про ялинку теж наперед.

Особисто я люблю прикрашати нашу зелену красуню всією сім’єю. І не важливо – штучна вона чи жива – головне, щоб її прикрашання приносило усім задоволення. Вважаю, що при вбиранні ялинки можна організувати хорошу фотосесію разом з батьками та дітлахами, яка поповнить сімейний альбом новими яскравими та веселими знімками, а сімейне свято – радістю та новими враженнями.

Астрологи радять на ялинку також повісити фігурки з новорічним символом та власним знаком зодіаку. Це також має привернути усілякі гаразди і в дім, і його господарям. Зокрема, цього року вічнозелені модно прикрашати фруктами, в тому числі й сушеними.

Маленькі дрібнички

Для зручності підготовки складіть план покупок та справ, які необхідно зробити. Виділіть серед них термінові та нетермінові справи, окресливши, що і коли саме ви маєте зробити. І не обов’язково усі клопоти звалювати на себе. Розподіліть обов’язки так, щоб підготовка до зустрічі Нового року приносила задоволення.

Складіть також список тих, кого ви хочете привітати – купити подарунок, подзвонити, відправити вітання на телефон чи електронну пошту тощо.

Подарунки

Ну який же Новий рік може бути без салату «Олів’є» та, звісно, подарунків?! Не забудьте про своїх батьків, рідних, близьких людей та друзів. Вашим колегам та знайомим теж буде приємно отримати якийсь символічний подаруночок. І згадайте про вже забуті вітальні листівки. І нехай мобільні телефони та Інтернет їх майже витіснили, але не менш приємніше, коли людина отримує саме таке вітання. Для декого це ретропривітання може стати навіть й оригінальним подарунком. Зокрема, останній писк моди – подарунки та листівки, виготовлені власними руками. Широкий вибір ідей, як зробити такий «хенд мейд», можна пошукати в Інтернеті. Такі подарунки передадуть вашу турботу та тепло.

Новорічне побажання

Як саме та де зустрічати Новий рік, кожен вирішує для себе самостійно. Головне, що зустрічати його обов’язково потрібно з хорошим настроєм та в компанії людей, яких ви любите, з якими майбутній рік стане по-справжньому незабутнім. Адже тоді з вами будуть близькі люди, які завжди і у будь-якій ситуації готові підставити вам своє плече.

Враховуючи ситуацію в країні, пропоную усім підтримати ініціативу – цього разу у новорічно-різдвяні свята відмовитися від будь-яких феєрверків.

Зустрічаючи Новий рік за традицією під бій курантів, – не забудьте загадати бажання. Наприклад, я вже визначилась, що загадуватиму у новорічну ніч – миру та злагоди кожній родині і нашій Україні. І дуже хочеться, щоб це бажання обов’язково здійснилось. А кожній українській родині я щиро зичу любові та довіри, міцного здоров’я та благополуччя, а також щастя, добробуту та міцної віри! Нехай цей Новий рік стане роком оновлення та позитивних змін у кожному з нас та в нашій державі.

І нехай у 2020-му кожен з нас зробить ще більше добрих справ, ніж у цьому році!



Схожі матеріали:
👁 1773
Категорія: Прес-реліз
Теги: Ялинка, Новий рік, 2015




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ