Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.02.2020

Яндекс.Гроші підключилися до Системи швидких платежів


Поповнити електронний гаманець через Систему швидких платежів може будь-який повністю ідентифікований користувач Яндекс.Гроші


Користувачі тепер можуть миттєво поповнювати гаманці в Яндекс.Грошах і приймати на них переклади від інших людей через Систему швидких платежів. Для цього не треба вводити номер гаманця - досить мобільного номера.

Поповнити електронний гаманець через Систему швидких платежів може будь-який повністю ідентифікований користувач Яндекс.Гроші. Для цього йому треба відкрити додаток свого банку і вибрати переказ через СБП. Далі людина вводить свій мобільний номер, вибирає Яндекс.Гроші, вказує суму і підтверджує переказ. Щоб отримувати гроші на гаманець від інших людей, які користуються послугами банків, - партнерів СБП, досить дати їм свій номер телефону. За бажання посилач зможе також додати коментар до переказу.


Яндекс.Гроші підключилися до Системи швидких платежів
 

У компанії підкреслили, що як кредитна організація з ліцензією Центробанку, вона працює тільки з тими технологіями, які дозволені державою для ринку фінансових сервісів. На жаль, із-за законодавчих обмежень можливості анонімних гаманців сильно обмежені, але ідентифікованим клієнтам Яндекс.Гроші намагаються запропонувати максимум послуг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2020 році Apple планує продати двохмільярдний iPhone

Відправити переказ до електронного гаманця через Систему швидких платежів можна в додатку будь-якого банку, який до неї підключений. За допомогою СБП тепер можна також відправляти перекази з гаманців на банківські карти і рахунки - за цю послугу Яндекс.Гроші беруть стандартну комісію.

Система швидких платежів допомагає фізичним особам відправляти переклади по мобільному номеру у будь-який банк - учасник СБП. Вона працює з 36 банками, серед яких ВТБ, Альфа-банк, Тинькофф, Райффайзенбанк і інші. Яндекс.Гроші планують розширити співпрацю з СБП і в майбутньому додати можливість платежів через неї від фізичних осіб юридичним.

Схожі матеріали:
👁 698
Категорія: Технології
Теги: мобільний номер, гаманці, Яндекс.Гроші, яндекс гроші




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ