Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.03.2019

Камінні топки Uniflam для будинку і дачі


Серед найбільш популярних матеріалів для виробництва камінної топки являються чавун і сталь


Способів обігріву приміщень сьогодні існує множина, але одним з найпопулярніших, доступніших і дієвіших являється установка каміна. З давніх часів наші родичі грілися біля багаття, і ця традиція збереглася упродовж багатьох століть. Сучасні каміни кардинально відрізняються від перших моделей, проте принцип їх роботи залишається тим самим. Хочете дізнатися про каміни детальніше? Ми розповімо про них в цій статті.

Компанія Uniflam є одним з провідних представників печей і камінних топок, яка пропонує свої послуги усім поціновувачам економічного, і водночас приємного вигляду опалювання. Зимовим вечором, коли за вікнами тріщить мороз, у вашому будинку тріщатимуть дрова в топці каміна, наповнюючи приміщення теплом. Широкий асортимент камінних топок uniflam дозволить усім без виключення вибрати відповідну по розмірах, по дизайну, і вартості, модель.


камінні топки uniflam
 

Камінні топки Uniflam

Серед найбільш популярних матеріалів для виробництва камінної топки являються чавун і сталь, отже, топка для каміна буває:
  • чавунною;
  • сталевою
Чавунні топки користуються популярністю завдяки низькій вартості і високій тепловіддачі. Міцний і довговічний матеріал, у поєднанні з інноваційними технологіями та розробками компанії Uniflam, дозволяє випускати якісні топки для каміна, в яких діє нова технологія згорання дров, а також повітряного підведення. Дизайн таких виробів прекрасно впишеться у будь-який інтер'єр, і стане його вишуканим доповненням. Безпечні, ефективні, і недорогі каміни з топкою з чавуну - вибір сучасних людей, які хочуть економити.

Сталеві топки характеризуються більш високою вартістю у зв'язку з дорожнечею початкового матеріалу. Такі вироби оснащуються додатковими властивостями та функціями для комфортного використання. Впровадження сучасних технологій дає можливість зберігати жароміцне скло топки чистим та обдуваємим, повітрю правильно і безперешкодно поступати в топку. Крім того, компанія Uniflam захищає поверхню сталі паливного відділення спеціальним матеріалом, що запобігає перегріванню.

Якщо ви хочете встановити камін у будинку або на дачі, і у вас виникла низка запитань відносного цього устаткування, фахівці компанії готові відповісти на них. Опис кожної моделі топки представлений на сайті.

Схожі матеріали:
👁 929
Категорія: Прес-реліз
Теги: топка, камін, обігрів приміщення, камінна топка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ