Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.02.2021

Книжкова виставка «Афганістан - то біль і смуток чиєсь обірване життя»


Виставка експонується в читальному залі Гребінківської міської публічної бібліотеки


Щорічно 15 лютого в Україні відзначається День вшанування  учасників бойових дій на території інших держав. В цей день у 1989 році, після десятирічної війни, було завершено виведення військ з Афганістану. 32 роки  минуло відтоді, але рани цієї війни кровоточать і досі.

З цієї нагоди працівники Гребінківської міської публічної бібліотеки підготували книжкову виставку  «Афганістан - то біль і смуток чиєсь обірване життя», яка експонується в читальному залі.


Книжкова виставка
 

До уваги відвідувачів бібліотеки представлені книги про війну в Афганістані, фотографії учасників бойових дій – наших земляків, статті із місцевих газет, художні твори  в яких відображено мужність і героїзм наших бійців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці вшанували пам’ять 32-ї річниці виводу військ з Афганістану (ФОТО)

Ми маємо знати про страшні події безглуздої афганської війни і пам'ятати, що і серед нас живуть люди, які в 20-30 років стали свідками й учасниками воєнних подій. І ми маємо пишатися їхньою мужністю, героїзмом, подвигом. Важливо зберегти пам’ять про ті події, вклонитися тим людям, які не повернулися з війни, виконуючи свій обов’язок перед Батьківщиною.


Книжкова виставка


Книжкова виставка


Книжкова виставка


Книжкова виставка


Книжкова виставка


Книжкова виставка


Книжкова виставка


Книжкова виставка


Книжкова виставка


Книжкова виставка


Схожі матеріали:
👁 810
Категорія: Актуально
Теги: бібліотека, виставка, Гребінка, Афганістан




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ