Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.01.2021

Кнопкові мобільні телефони Nokia - якісне та довговічне обладнання


Ці апарати якісно виконують основну функцію — забезпечення зв'язку, при цьому не перевантажені додатковими можливостями


Мобільні телефони Нокіа для багатьох є практично синонімом якісного і довговічного обладнання. І це цілком зрозуміло, адже перший апарат, який підтримував зв'язок стандарту GSM, виробник випустив в 1992 році. Наступна інноваційна модель мала підключення до комп'ютера — так був організований обмін даними. Кнопкові телефони - незаслужено забуваються за безліччю смартфонів, але вони прості та надійні пристрої. Незважаючи на безліч високотехнологічних пристроїв на ринку, вони все ще залишаються затребуваними та все ще випускаються на межі можливостей конструкції.

Чому варто вибрати мобільний телефон Nokia

Ці апарати якісно виконують основну функцію — забезпечення зв'язку, при цьому не перевантажені додатковими можливостями. Пристрої кнопкового типу прості у використанні, кнопки достатнього розміру. Інтуїтивно зрозуміле і грамотно структуроване меню дозволяє швидко знайти необхідне. Магазин кнопкових телефонів Nokia Kyivstar Shop, пропонує якісну і довговічну продукцію, яка добре приймає сигнал та має зручне і просте меню.


Nokia 150
 

Заряду акумулятора приладу вистачає до 5-7 днів, тому купити такі телефони воліють люди, які хочуть завжди бути на зв'язку.

Всі аксесуари цього виробника відрізняються ергономічною формою.

Що стосується формфактора, вирішивши придбати мобільний телефон Nokia в інтернет-магазині Київстар, на Kyivstar Shop, ви зможете вибрати пристрої таких типів:
 
✔️ моноблок — надійний, простий в ремонті, без рухомих елементів;

✔️ розкладачка — модель з двох частин, на одній з яких — клавіатура, на інший — дисплей; можуть мати зовнішній екран.

Є в лінійці пристрої з підтримкою роботи двох sim-карт, з камерою, радіоприймачем, можливістю роботи в інтернеті.

Де придбати телефон за привабливою вартістю

Щоб підібрати мобільний телефон Nokia, вивчіть каталог інтернет-магазину Kyivstar Shop, де представлений великий асортимент моделей. До кожної з них додається повний опис, характеристики, фото. При цьому не важко порівняти вподобані варіанти товару. Серед переваг магазину — приваблива ціна, наявність товару на складі, оперативне доставлення замовлення, гарантія на покупки.

Nokia 125 і оновлений Nokia 150 - розраховані на активне щоденне використання

Восени, компанія HMD Global оголосила про початок продажів двох нових кнопкових телефонів з діагоналлю 2,4 дюйма - Nokia 125 і оновленого Nokia 150 2020 року. Обидві моделі доступні для покупки у магазині кнопкових телефонів Nokia Kyivstar Shop. Новинки виконані в традиційному для бренду Nokia дизайні та розраховані на активне щоденне використання.
 
✔️ Великі кнопки Nokia 125 і Nokia 150 дозволяють зі зручністю набирати номери та повідомлення.

✔️ Ємна батарея — відмітна особливість обох моделей,  яка тримає заряд протягом декількох тижнів.

✔️ На згадку Nokia 125 поміститься 2000 контактів і до 500 SMS, а містка батарея створена в розрахунку на спілкування від світанку до заходу сонця. В Nokia 150 велика фонотека завжди буде під рукою завдяки вбудованому MP3-плеєру і карті пам'яті ємністю до 32 ГБ. VGA-камера зі спалахом дозволить зберегти всі важливі деталі, а зроблені фотографії можна з легкістю відправити друзям через Bluetooth.

✔️ В Nokia 150 встановлена класична «Змійка» і пробні версії інших ігор, а також є вбудована FM-антена, яка не потребує навушники. Корпус зі зносостійкого полікарбонату створений в розрахунку на активну повсякденне використання.


Схожі матеріали:
👁 405
Категорія: Прес-реліз
Теги: Мобільні Нокіа, телефони Nokia, Мобільні телефони Нокіа, Кнопкові мобільні телефони Nokia




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ