Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.05.2019

Кофеїн - для росту волосся


Як кофеїн впливає на волосся?


Ранок починається... з кавою. Приємний аромат і заряд бадьорості на увесь день потрібний багатьом з нас. Але чи знали ви, що кава - це не лише зброя проти втоми, але і кращий засіб для зростання і густини волосся?

На жаль, постійне вживання кави безпосередньо на довжину і здоров'я волосся не впливає. Але якщо наносити кофеїнові продукти для волосся місцево, то це в корені змінить результат!

Кофеїн розбудить ваше волосся, надаючи їм бадьорість і об'єм, а також підвищить щільність волосся.

Отже...

Кофеїн - для росту волосся
 

Як кофеїн впливає на волосся?

1. Кофеїн сприяє зростанню волосся. Усередині матриці волоса знаходяться клітини, які виробляють кератин, білок, що становить основний компонент волосся. За даними учених, кофеїн фактично стимулює роботу цих клітин.

2. Дослідження показали, що кофеїн бореться з облисінням - пригнічує андрогенну алопецію. Секрет в тому, що він пригнічує гормон дигидротестостерон, який у великій кількості може викликати облисіння.

3. Кофеїн покращує кровообіг в шкірі голови, що сприяє здоровим волосяним фолікулам. Таким чином, волосся стає сильніше і здоровіше.

Як "нанести" кофеїн на волосся?

Учені підрахували, що вам доведеться випивати близько 60 чашок кави, щоб забезпечити волосся необхідною кількістю кофеїну. Але це небезпечно для здоров'я.

Кофеїн відмінно всмоктується через шкіру! Таким чином, замість того, щоб пити каву, треба нанести засіб для волосся з кофеїном на шкіру голови. На щастя, є шампуні з кофеїном, які ви можете легко купити.

Крім того, ви можете зробити вдома свій власний шампунь з кавовим маслом.

Рецепт шампуні з кавовим маслом

  • 85 гр кавових зерен (зелених або обсмажених),
  • 85 мл кокосової олії.
Змішайте і варіть на повільному вогні 5-6 годин.

Не доводьте до кипіння! Процідіть. Масло, що вийшло, нанесіть на шкіру голови на 8 - 10 хвилин.

Змийте шампунем.

Схожі матеріали:
👁 1311
Категорія: Прес-реліз
Теги: щільність волосся, об'єм, шампунь, волосся, кофеїн, Бадьорість




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ