Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.11.2016

Коли термін придатності транспортного засобу добігає кінця


Як у такому разі має діяти автовласник?


Коли термін придатності транспортного засобу добігає кінцяРано чи пізно, але настає час, коли термін придатності транспортного засобу добігає кінця.

Як у такому разі має діяти автовласник?

Отже, коли стає очевидним факт, що авто вичерпало свої експлуатаційні ресурси, власник повинен звернутися у сервісний центр МВС для зняття його з обліку. Зняття з обліку, в таких випадках, проводиться без огляду транспортного засобу.

Для проведення операції, громадяни надають адміністратору сервісного центру МВС паспорт, ідентифікаційний код та здають реєстраційні документи і номерні знаки.

Вивільнені, після зняття з обліку транспортних засобів у зв'язку з їх вибракуванням, складові частини залишаються у розпорядженні власників. Звернувшись із запитом, на них можна отримати довідки встановленого зразка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звонки с таксофонов на домашние номера станут бесплатными

Номерні позначення агрегатних частин піддають знищенню чи невідновній деформації.

То ж, якщо маєте розкомплектований автомобіль, що роками займає місце в гаражі чи псує своїм похмурим виглядом Ваше подвір’я, надайте йому останній шанс бути корисним – здайте на утилізацію.

Тим паче, що матеріальних витрат при знятті з обліку не зазнаєте, адже послуга в сервісних центрах МВС надається безкоштовно.
Регіональний сервісний центр МВС в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1098
Категорія: Прес-реліз
Теги: новини Гребінківщини, зняття з обліку, автовласник, транспортний засіб, Регіональний сервісний центр




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ