Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.10.2019

Компанія Raumplus - меблеві комплектуючі вищої якості


Якому б стилю і матеріалу виготовлення ви не віддали перевагу, у усіх товарів Raumplus є одна загальна властивість - висока якість


Виробництво меблів завжди було одним з прибуткових видів бізнесу, тим більше у наш час, коли мода торкається не лише одягу і взуття, але і стилів оформлення житла, будинків і квартир. Кожна хазяйка, облаштовувавши своє житло, прагне дотримуватися певної тенденції і якогось модного напряму. В першу чергу, вона міняє меблі або, хоч би, деякі її елементи. Тому, компанії, що займаються виробництвом предметів меблів, завжди будуть затребувані.

Вибираємо компанію "Raumplus"

Компанія "Raumplus" вже більше двох десятків років працює в меблевому бізнесі і основним її напрямом є реалізація меблевої фурнітури і супутніх матеріалів для виробництва корпусних меблевих елементів сучасного типу. На своєму інтернет -порталі https://raumplus.ua/ компанія надала увесь спектр меблевих аксесуарів, використовуваних для виготовлення найсучасніших і стильніших зразків предметів меблів в Україні.


комплектуючі Raumplus
 

Купуємо комплектуючі Raumplus в інтернет-магазині

Тут представлені:
  • Розсувні системи
  • Гардеробні системи
  • Підвісні розсувні системи
  • Система доладних дверей
  • Система орних дверей
  • Системи для мансардних дверей
  • Системи міжкімнатних дверей
  • Навісні системи для шаф
  • Система розсувних меблевих секцій

Система доладних дверей raumplus

Доладні двері поєднують принцип дії орних і розсувних систем. Конструкція складається з поворотних петель, роликів і верхньої, що направляє. При відкриванні такі двері складаються посередині дверного полотна, одночасно розкривається і рухається по тих, що направляють.

Якому б стилю і матеріалу виготовлення ви не віддали перевагу, у усіх товарів Raumplus є одна загальна властивість - висока якість, що відповідає світовим стандартам. При виборі матеріалів для виготовлення меблів грамотний підбір комплектуючих має основоположне значення як для зовнішнього вигляду виробу, так і для його функціональності. Вибираючи продукцію компанії Raumplus, ви можете бути повністю упевнені в тому, що результат вас не розчарує. Для вашої зручності меблеві комплектуючі можна замовити і купити через інтернет магазин.

Схожі матеріали:
👁 647
Категорія: Прес-реліз
Теги: дизайн, виробництво меблів, КОМПЛЕКТУЮЧІ, мебель




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ