Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.06.2021

Кращі вітамінні комплекси з Японії: ТОП-5 найвідоміших добавок


Щоб обрати кращі вітамінні комплекси, треба розглянути 3 важливих аспекти


Щоб обрати кращі вітамінні комплекси, треба розглянути 3 важливих аспекти: як вони виробляються, з чого саме та які відгуки у реальних споживачів по конкретному бренду. Що стосується полівітамінних комплексів, будь-який рейтинг в Україні включає широковідомих американських виробників (за рахунок активної розкрутки) та вітчизняний продукт (тому що дешево). На жаль, люди мало цікавляться виробничими процесами. А дарма.


Вітамінні комплекси з Японії
 

Якщо порівнювати японські полівітаміни з найвідомішими світовими компаніями, отримаємо чималу перевагу у якості. Строгі виробничі стандарти спускаються «згори» на рівні країни, потім доповнюються статутами контролюючих спільнот, а потім самі ж виробники підвищують планку контролю якості на всіх етапах досліджень, виробництва і тестування. Тільки так можна перевершити очікування навіть від суворих регламентів.

Друга перевага: японці люблять натуральне. Відомо, що краще засвоюються вітаміни з рослинної і тваринної сировини та морських мікроорганізмів, аніж зі штучної синтетики. Якщо дозволяє бюджет, краще брати природні японські вітаміни — ефективні та безпечні, якщо немає протипоказань.

Третє: в Японії виробники полівітамінів керуються принципом «Не зашкодь». Формули та дозування розробляються таким чином, щоб відновити порушений баланс корисних речовин в організмі та підсилити природний потенціал.

У кожного бренду є свій флагманський продукт, в якому поєдналися всі надбання компанії. Розглянемо, що пропонують японці світовому ринку — а тепер і українському споживачу.

DHC мультивітаміни

Вітаміни DHC

Для компанії DHC мультивітаміни є основою як косметики, так і унікальних комплексів для вирішення конкретних проблем.

Так, в асортименті є дієві програми вітамінної терапії, такі як:

  • «Здоровий зір»;
  • «Чиста шкіра»;
  • «Сила дієти»;
  • «Інтелект»;
  • «Ріст і густота волосся» тощо.

Разом з цим широко відома фірмова кокосова олія у капсулах, яку приймають заради схуднення.

У відгуках кажуть, що вітамін Е в цій формі добре переносять навіть алергіки і діабетики.

Вітамінний комплекс «Фанкл»

Вітамінний комплекс Fancl

Компанія «Фанкл» турбується про зручність користування своєю продукцією. Тому розробила зручну систему пакування: у маленьких пакетиках міститься по 5–7 капсул, драже та таблеток.

Один пакетик з великої упаковки — це добова доза нутрієнтів. Також продукція поділена за потребами різних статей — є комплекси для жінок і чоловіків. Що найважливіше, корисні речовини, вітаміни та мінерали, підбираються в залежності від віку людини: 20+, 30+, 40+, 50+.

Відтепер продукцію Fancl купити в Україні на сайті https://exc.boutique/brand/fancl/ дуже просто і не треба чекати доставки з іншого кінця світу.

Shiseido

Колаген «Shiseido»

Серед усіх азійських експансій на наш ринок найбільш значний прорив здійснила компанія «Шісейдо». Вона спромоглася перевернути свідомість на батьківщині поєднанням технологій та західного підходу до створення косметики в час розквіту натуропатії.

А в нас завдяки «Шисейдо» з'явились уявлення про традиційний і новітній догляд японок. Краса і здоров'я в них нерозривно пов’язані, а колаген — широко розповсюджений метод стримування старіння.

Кому варто обов’язково спробувати Shiseido The Collagen? В першу чергу тим, хто з віком помічає втрату м’язового об’єму і пружності шкіри, турбується через зморшки та погіршення стану волосся та нігтів. Низькомолекулярний морський колаген засвоюється організмом легко і в повному обсязі, тому жінки відмічають швидкий і стійкий ефект.

Порошкова форма випуску досить зручна, порошок розчиняється у улюбленому напої. Формула доповнена керамідами, гіалуроновою кислотою, екстрактом брусниці та плодів амли.

Kobayashi

Вітаміни Kobayashi

В Києві відомі вітаміни Kobayashi як кращий засіб для полегшення клімактеричних симптомів у зрілих жінок. Але виробник попереджає, що препарат не є лікарським засобом та потребує лікарської консультації перед прийомом.

Справа в тому, що склад дуже насичений і дієвий:

  • екстракти ревеню, селери, валеріани, кориці, півонії, ризому атрактілодеса, пахиму, дудника, ситі, кореневища хаутуінії, женьшеню, хризантеми;
  • вітаміни В1, В2, В6, В12, Е, фолієва кислота;
  • очищений лецитин сої;
  • біотин;
  • кальцій.

Враховуючи такий потужний набір активних компонентів, враховуйте ризики підвищеної чутливості. Також препарат протипоказаний для вагітних жінок та годувальниць груддю, оскільки працює на гормональному рівні.

Японські вітаміни Asahi (Асахі)

Вітаміни Asahi из Японії

У наших співвітчизниць бренд Asahi асоціюється зі смачною дієтою. Таке стало можливим після випуску дієтичного протеїново-колагенового коктейлю. Одна порція добавки відповідає повноцінному прийому їжі!

Тому для контролю калорійності і підтримки балансу поживних речовин треба просто обрати улюблений смак напою:

  • шоколад;
  • кава;
  • ягоди.

Збалансований мікс доповнений білком сої та молока, харчовими волокнами, свинячим колаген-пептидом, коензимом Q10, яблучним екстрактом та вітамінно-мінеральним комплексом.

Як бачите, японці є справжніми знавцями ритуалів краси і здоров'я. Вони роблять продукцію, яку приємно вживати та досить швидко можна насолодитися результатом.



Схожі матеріали:
👁 365
Категорія: Прес-реліз
Теги: Вітамінні комплекси, Вітамінний комплекс Fancl, Shiseido, Вітаміни DHC




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ