Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.03.2016

Кулажинська школа: Шевченко – це Україна , Україна – це Шевченко


Всі діти, від першокласників і до випускників школи, шанують творчість великого Кобзаря


Кулажинська школа: Шевченко – це Україна , Україна – це ШевченкоНещодавно Україна відзначила 202 річницю від Дня народження Т. Г. Шевченка. До святкування цієї визначної дати долучилися і учні Кулажинської ЗОШ.

Всі діти, від першокласників і до випускників школи, шанують творчість великого Кобзаря, читають його поезії, знають написані ним балади, плекають Шевченка не лише як корифея українського слова, а і як надзвичайно талановитого художника.

Кобзар порушував ті загальнолюдські, соціальні та політичні  проблеми, які не дають про себе забути і сьогодні, його твори звучать для нас зрозумілою мовою, бо там описані всі проблеми сучасності.
 
З метою духовного збагачення школярів, їх літературного розвитку в Кулажинській школі з 9 по 11 березня були проведені так звані шевченківські дні. Учні, вчителі, гості, які з тією чи іншою метою завітали до школи, могли милуватися зразками картин Тараса Григоровича, виданнями рукописних поезій, що були представлені на шкільній виставці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: "Молодь обирає здоров’я”

Також учні 5 – 11 класів отримали змогу відвідати концерт Полтавської обласної філармонії, присвячений річниці від Дня народження Кобзаря. Насолодилися прекрасним співом та барвистими танцями.

Шануймо і плекаймо спадок основоположника української мови, бо Шевченко – це Україна, Україна – це Шевченко.

Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 828
Категорія: Шкільний екран
Теги: Кулажинці, шевченко, Кобзар




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ