Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.12.2020

LEOLAND - новий спортивно-розважальний центр для всієї сім’ї у Львові


Освітньо-спортивний центр розваг для всієї сім’ї LeoLand - це унікальні освітні і розважальні проекти для всієї сім’ї


«LeoLand» - найбільший торгово-розважальний центр Львова і області. Це не тільки місце здійснення покупок, але і місце проведення дозвілля. Прагненням відповідати різноманітним запитам відвідувачів і індивідуальним смакам людей тут створюється атмосфера комфорту для відпочинку, спілкування та розваг, і, звичайно ж, шопінгу. ТРЦ Львів «LeoLand» - сучасний сімейний торговий центр з насиченим пропозицією по товарних групах, що охоплює практично всі сфери життя споживача.

Освітньо-спортивний центр розваг для всієї сім’ї LeoLand - це унікальні освітні і розважальні проекти для всієї сім’ї: парк професій, наукова лабораторія, батути, лабіринт і кіноресторан із актуальними прем’єрами.

Розважальний проект: парк професій Кідландія

Дитяче місто професій Кідландія - це інтерактивний ігровий центр для дітей. Така зменшена версія дорослого світу дозволить, граючи познайомитися більш ніж з 30 різними професіями, навчитися заробляти гроші і витрачати на свій розсуд. Діти дізнаватимуться про особливості сучасних професій: від банкіра до пожежника. Це відкриє масу талантів, здібностей та вподобань дитини в професійному орієнтуванні. Простір розрахований на дітей від 3 до 14 років.

Kigurumi park


Kigurumi park
 

Фішка парку – всі відвідувачі будуть одягнені в комфортні піжами у вигляді звірів і персонажів улюблених казок та мультфільмів. Кігурумі - це японська назва для костюмованих виконавців. Піжами це різноманітні костюми героїв мультфільмів, казок, тварин, а також інших персонажів. Діти з легкістю можуть перетворитися в панду, бурундука, тигреня або ослика, варто лише надіти улюблену піжаму.

Також тут можна відсвяткувати дитячий День народження. Програми святкування з улюбленими героями мультфільмів та казок будуть цікаві для будь-якого віку.

Європейська методика навчання футболу дошкільнят

Футбольний центр раннього розвитку «Футбік» запрошує на заняття з футболу хлопчиків і дівчаток від 3-х до 7-ми років!

«Футбік» - кращий вибір для гармонійного розвитку дитини! Ваша дитина полюбить спорт, підготується фізично і психологічно до школи, а може бути і до кар'єри футболіста!

Схожі матеріали:
👁 659
Категорія: Прес-реліз
Теги: LeoLand, Львів, трц




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ