Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.03.2019

Ліпнина фасадна з пінополістиролу та пінопласту


Високотехнологічне виробництво дозволяє добитися чіткого рельєфу і найточніших розмірів декоративних елементів


Фасадна ліпнина в сучасній світовій практиці найчастіше робиться з пінополістиролу або пінопласту. Ці спеціальні технологічні полімери дуже високої щільності дозволяють уникнути багатьох основних проблем, які супроводять традиційні матеріали для виробництва ліпного фасадного декору і при цьому також високоякісні і довговічні.

При досить високій якості поверхні і при необмеженій здатності до деталізації виробів з цього матеріалу фасадний декор і ліпнина для фасаду з пінопласту набагато легше за традиційні вироби з бетону і з каменю. А це означає, що для монтажу декоративних ліпних виробів з поліуретану зовсім не потрібна спеціальна дорога техніка, як і досвідчені робітники, що ризикують на виробництві своїм здоров'ям. Працювати з таким матеріалом настільки ж просто, як і з деревом.


Ліпний декор з пінополістиролу
 

Декоративні вироби і архітектурна ліпнина з полістиролу порівнянні з дерев'яними виробами, наприклад, з сосни. Зокрема, саме тому можна їх розпилювати і зашкурювати, можна забивати в них цвяхи - так само, як і в дерево. Хоча на відміну від дерева цей полімерний матеріал зовсім не гнитиме, не розтріскуватиметься і поїдатиметься різними комахами. При дотриманні найпростіших правил по монтажу декоративні елементи з цього матеріалу зберігають свій первинний вид дуже довгі роки. Вибирайте, замовляйте і прикрашайте ваш будинок фасадним декором перейшовши за посиланням на сайт ліпної майстерні "Гіпсовий і фасадний декор".

Ліпний декор з пінополістиролу

Ліпний декор з пінополістиролу і інших легких та сучасних матеріалів (пінопласту, полістиролу) на близькому до нас по тенденціях пострадянському ринку розробляється вже більше тридцять років. В цей же час ринок декоративної ліпнини і фасадного декору розвиває ліпна майстерня "Гіпсовий і фасадний декор".

Унікальне виробниче устаткування дозволяє самостійно робити прес-форми з найрізноманітніших матеріалів абсолютно будь-якої складності по малюнку і по текстурі ліпного декоративного виробу і, причому на типову колекцію елементів архітектурного ліпного декору для обробки фасадів і замовлення на ексклюзивну ліпнину для фасадів і інтер'єрів.

Високотехнологічне виробництво дозволяє добитися чіткого рельєфу і найточніших розмірів декоративних елементів, а це у свою чергу виключає технологічну підгонку різних деталей в процесі їх монтажу і гарантує вам чіткість рельєфу фасадної ліпнини навіть після її багатократного фарбування.

Ліпна майстерня "Гіпсовий і фасадний декор" завжди готова запропонувати вам виготовлення декоративних елементів ліпного декору, а також вироби по індивідуальному замовленню.

Схожі матеріали:
👁 741
Категорія: Прес-реліз
Теги: пінополістирол, будинок, Ліпний декор, ремонт, Фасадна ліпнина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ