Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.08.2022

Літаючий автомобіль Samson Switchblade, отримав схвалення FAA на придатність до польотів


Цей симпатичний комфортабельний літачок можна придбати лише за 150 000 доларів США


Лтаючий автомобіль

Через 14 років розробок Samson Switchblade - швидкісний триколісний автомобіль, що перетворюється одним натисканням кнопки на літак - отримав схвалення FAA на придатність до польотів. Наразі команда готується до льотних випробувань.

Подібно до викидного ножа, крила і хвіст Switchblade одним натисканням кнопки легко висуваються з корпусу автомобіля, дозволяючи йому плавно переходити з режиму "земля" в режим "повітря". За словами представників Samson, весь процес перетворення з вуличного трициклу на літак займає менше трьох хвилин. Хоча компанії ще доведеться продемонструвати весь процес на реальному прототипі, очевидно, що це буде досить цікаве видовище.

Лтаючий автомобіль

Цей симпатичний комфортабельний літачок можна придбати лише за 150 000 доларів США. Samson Sky
 

Апарат оснащений 3-циліндровим 1,6-літровим двигуном з рідинним охолодженням, що працює на 91-му бензині та розвиває потужність 190 кінських сил. Він ефективно використовується як генератор, живлячи електричні колеса в режимі руху або електричний двигун пропелера під час польоту. За даними виробника, в режимі трициклу Switchblade здатний розвивати швидкість понад 125 миль/год (201 км/год).


Лтаючий автомобіль

Двомісна кабіна з кермовим колесом, яке в режимі польоту перетворюється на важіль


В авіарежимі стандартна крейсерська швидкість Switchblade складає 160 миль/год (257 км/год), забезпечуючи дальність польоту 450 миль (724 км) на повному паливному баку ємністю 125 л. Для зльоту потрібно злітна смуга довжиною 335 м, а для посадки - 213 м. Якщо прибрати льотні елементи, автомобіль легко поміщається у звичайному гаражі. Його висота складає всього 1,5 м-коду, а габарити 5,1 х 1,8 м-коду не сильно відрізняються від габаритів сімейного седана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігрові тести нової відеокарти Intel ARC A380 викликають питання щодо мети її існування

Літаючий спортивний автомобіль Samson Sky Switchblade приступив до льотних випробувань

Ціна Switchblade складає 150 000 доларів США, проте, згідно з недавнім інтерв'ю виданню The Hill, компанія Samson вже зарезервувала перші 1670 екземплярів. Switchblade буде продаватися як готовий літак, на складання якого в домашніх умовах піде близько 2000 годин. Samson планує створити центр допомоги зі збирання літаків, куди власники зможуть прийти та скористатися послугами "команди професіоналів, щоб закінчити роботу над літаком лише за один тиждень".
 


Схожі матеріали:
👁 466
Категорія: Технології
Теги: Літаючий спортивний автомобіль, Samson Sky




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ