Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.06.2019

Меблі і інтер'єр


Поради з підбору меблів. Фурнітура для меблів


При виборі меблів для кухні або кімнати дизайнери професіонали рекомендують поєднувати її колір з кольором обробки стін. Тобто бажано, спочатку вибирати меблі та меблеву фурнітуру, а потім робити обробку стін. Таким чином, ви гарантовано потрапите в потрібний тон, і не буде "різнобіжність" в колірній гаммі.


Меблі і інтер'єр
 

Варіанти інтер'єру

Кожен з нас стикається з вибором дизайну кухні або кімнати. Це може бути як плановий ремонт, так і купівля меблів і фурнітури в новий будинок.

Існують такі основні варіанти:

Мінімалізм — це коли простір мінімально захаращений меблями, немає химерних елементів і надмірностей. Усі атрибути носять суто практичний характер. Частенько використовують світлі відтінки кольорів, які зорово розширюють простір.

Класика. Зазвичай має на увазі під собою приміщення з високими стелями, матеріали натуральні, можлива ліпнина.

Модерн: поєднання яскравих кольорів, плавні форми меблів.

Поради з підбору меблів. Фурнітура для меблів

Якщо у вашому розпорядженні кімната невеликих розмірів, чудово підійде фурнітура світлих кольорів від інтерне магазину «Furmag». Її ви можете підібрати самостійно. Особливу увагу зверніть на замки для тумбочек. Надійні замки зачинять ваші ящики набагато краще ніх магніти. Механізми які використовуються бувають двох видів:
  • видвижні
  • поворотні
Також оптично більше простір зроблять дзеркала і світлі тони. Зараз меблі бувають різних кольорів, текстур і форм. Тому вибір за вами.

Не бійтеся експериментувати з кольорами. Пограйте з відтінками зелених кольорів. Проте червоний колір бажано використати тільки в їдальні, оскільки в кімнаті він дратуватиме вас. Жовтий колір чудово підійде для творчої натури. Імениті дизайнери говорять про те, що відтінки синього дуже добре вплинуть на вас, якщо ви використовуватимете цей колір в спальні. Навпаки, сірий колір — краще використати тільки для фону меблів. Дитяча кімната прекрасно прийме різноколірні деталі меблів, можливо навіть з нанесенням малюнків, фотографій.

Кухонна кімната, мабуть, одна з найбільш популярних в сучасній квартирі. Особливо, якщо у вас велика сім'я, і ви частенько любите приймати будинки гостей. У зв'язку з цим варто потурбуватися про комфорт, функціональність цього приміщення. У цьому допоможуть сучасні технології та дизайнерські рішення. Вибирати вам: купувати вже готовий гарнітур, шафу, тумбу або створити щось ексклюзивне, не схоже.те, чого немає в інших власників квартир.

Схожі матеріали:
👁 710
Категорія: Прес-реліз
Теги: Фурнітура для меблів, мебель, замки, Фурнітура




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ