Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.03.2019

Металошукачі для пошуку монет


За допомогою металошукача можна знайти древні монети


На сьогодні монети є особливо цінними знахідками і стають усе більш цікаві тим, хто їх хоче знайти. Монети мають попит у колекціонерів, тому є дуже вигідним товаром для продажу. З кожним роком ціна на монети стає тільки вище.

За допомогою металошукача можна знайти не лише древні монети, а і монети нашого століття. Їх можна знайти на пляжі, в парку і навіть в городі. Новачкам такий пошук доставляє масу задоволення, оскільки це найдоступніший і легший вид знахідки, тому що монети можна знайти скрізь, або одну або декілька штук. Таке зайняття не потребує навичок по пошуку.

Середні моделі металошукачів


Тож якщо Ви вирішили зайнятися пошуком різних старих золотих і срібних монет, тоді вам потрібні глибинні металошукачі. Широкий вибір таких приладів представлений в інтернет магазин металошукачів МД Сторе.

Для пошуку монет існують різні моделі:
  • Для монет
  • Для золота
  • Підводні
  • Ґрунтові
  • Для пляжного пошуку
  • Глибинні
Спершу треба визначитися, де саме ви шукатимете монети - на суші або на дні моря, річок, озер. Оскільки є прості моделі металошукачів, які здатні шукати тільки на поверхні. Але є і інші моделі, які мають ширший спектр функцій і можливостей. Давайте розглянемо коротко основні категорії металодетекторів, щоб вибрати,той варіант, який найбільше підійде саме для вас.

Для новачків

Моделі для новачків здатні шукати монети, які знаходяться безпосередньо біля поверхні. Тобто, глибина пошуку монет не така вже і велика. Та зате такі моделі коштують досить дешево, оскільки належать до категорії бюджетних моделей.

Середні моделі металошукачів

Металошукачі цієї категорії по глибині пошуку не сильно відрізняються від простих моделей. Та зате у них є якісь додаткові функції і примочки, яких немає в дешевих металлодетекторах.

Середнього рівня

Ось це вже серйозніші прилади. Вони можуть шукати різні металеві прилади на глибині близько метра. Чим дорожче буде модель, тим більше буде і глибина. Зрозуміло, монети на глибині 1 метра шукати проблематично, оскільки вони дуже маленькі, а ось інші предмети шукаються на ура.

Але, монети можна знайти на значно більшій глибині, в порівнянні з простішими моделями металошукачів.

Професійні металошукачі

У цю категорію входять такі металодетектори, які можуть шукати різні дорогоцінні метали не лише на суші, але і на великій глибині під водою. Чим більше глибини, тим краще. Наприклад, є такі моделі, які здатні шукати предмети на глибині 65 метрів. І вони робляться в спеціальному герметичному корпусі, щоб вода всередину не потрапляла.

Зрозуміло, вартість таких приладів, які можуть шукати на великій глибині під водою і на суші, досить висока. Але, зате ефективності від таких детекторів набагато більше і у разі удачі, ви зможете досить добре заробити, на знайдених скарбах під водою.

Більше того, під водою дуже продуктивно шукаються різні прикраси в тих місцях, де колись були крахи кораблів.

Схожі матеріали:
👁 846
Категорія: Прес-реліз
Теги: купити металошукач, монети, нтернет магазин металошукачів, металошукач




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ