Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.03.2014

Минула влада "перекинула" податки підприємств Полтавщини на Донецьк


Про це, зокрема, говорив учора новий голова облдержадміністрації Віктор Бугайчук 23 березня у Кременчуці на Народному Віче


Минула влада "перекинула" податки підприємств Полтавщини на Донецьк

"Наприкінці 2013 році із Полтавської області були переведені в податкову Донецької області три великих підприємства – це кременчуцька тютюнова фабрика, завод "Полтавахіммаш" і підприємства газонафтового комплексу Полтави.

Тобто із 16 мільярдів, які платила в бюджет Полтавська область, забрали 6, – розповів голова ОДА. – Підприємства працюють на території Полтавської області, але, як планувалось попередньою владою, податки мали йти на Донецьк".

За словами Віктора Бугайчука, зараз Полтавська обласна державна адміністрація звернулася до Кабінету Міністрів України, щоб повернути всі підприємства на облік до податкової Полтавщини. Таким чином частина податків повернеться в бюджет області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дітям та інвалідам - Інтернет безкоштовний

Віктор Бугайчук також повідомив, що на посаду голови Кременчуцької районної державної адміністрації подав кандидатуру Ганни Капустян, професора Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. Зараз документи перебувають на затвердженні в Адміністрації Президента України. Розповів по готовність області прийняти півтори тисячі біженців з Криму тощо.

Полтава сьогодні



Схожі матеріали:
👁 1160
Категорія: Актуально
Теги: Полтавська, Народне віче, Кременчук




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ