Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.10.2014

На Південній залізниці травмовано двох осіб


В Харківській області протягом доби сталося два залізничних травмування


На Південній залізниці травмовано двох осіб

В Харківській області протягом доби сталося два залізничних травмування, одне з яких смертельне.

30 вересня близько 22-00 до чергової частини лінійного відділу на ст. Харків-Пасажирський УМВС України на Південній залізниці надійшло повідомлення про те, що на зупиночній платформі Водяне перегону «Люботин – Нова Баварія» була смертельно травмована невідома жінка.

При виїзді на місце події слідчо-оперативна група встановила особу потерпілої, нею виявилась 73-річна мешканка Харківської області. Як стало відомо, жінка знаходилась на небезпечній відстані від потяга, який прибував на станцію.

Незважаючи на застосоване екстрене гальмування та подачу звукових сигналів, наїзду уникнути не вдалось. Жінка отримала травми несумісні з життям.

Ще одне залізничне травмування трапилось на зупиночному пункті Комсомольська Південної залізниці. Потерпілим виявився 78-річний мешканець Харківської області, якого було доставлено до Зміївської центральної районної лікарні. На щастя, чоловік залишився живим. Як саме громадянин потрапив під потяг наразі встановлюють правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці після капітального ремонту гостинно відкрив двері ДНЗ «Теремок»

Відомості про дані події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту).

Правоохоронці вкотре попереджають громадян, що на об’єктах залізничного транспорту необхідно бути уважними та дотримуватись заходів особистої безпеки, аби зберегти своє здоров’я та життя.

Прес-служба УМВС України на Південній залізниці



Схожі матеріали:
👁 1008
Категорія: Актуально
Теги: Південна залізниця, травмування




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ