Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.10.2013

На Полтавщині потяг убив чоловіка


Чоловіка було збито о 20 годині поблизу мікрорайону Лашки


На Полтавщині потяг убив чоловіка

13 жовтня до чергової частини лінійного відділу на ст. Кременчук надійшло повідомлення про те, що на 287-му кілометрі перегону «Ромодан-Кременчук» Південної залізниці потягом смертельно травмовано чоловіка.

Правоохоронці-транспортники, які прибули на місце події встановили особу загиблого, ним виявився 56-річний мешканець м. Кременчук. Як з`ясувалось, близько 19-30 машиніст приміського потягу побачивши людину, яка сиділа на коліях, негайно застосував екстрене гальмування з подачею звукових сигналів, але наїзду уникнути не вдалось. В результаті отриманих травм чоловік загинув на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список податкових пільговиків зменшать

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.276 КК України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Наразі усі обставини події встановлюються.

СЗГ УМВС України
на Південній залізниці


Схожі матеріали:
👁 1068
Категорія: Актуально
Теги: Південна залізниця, смерть, Ромодан, Потяг, Кременчук




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ