Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.08.2013

На Полтавщині у ДТП загинула дитина та 11 осіб травмовані


У селі Броварки Глобинського району сталася дорожньо-транспортна пригода


На Полтавщині у ДТП загинула дитина та 11 осіб травмовані

У неділю 25 серпня о 15 год. 10 хв. на автодорозі Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя у селі Броварки Глобинського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів «Вольво ХС-90» та мікроавтобуса «MERCEDES–BENZ 410 D».

З  міста Бориспіль у напрямку міста Кременчука рухався автомобіль «Вольво ХС-90» під керуванням водія 1967 року народження, жителя Республіки Білорусь,  який за попередньою інформацією не вибрав безпечної швидкості руху та дистанції і допустив зіткнення з мікроавтобусом «MERCEDES–BENZ 410 D» під керуванням кременчужанина 1986 року народження, що рухався в попутному напрямку за маршрутом Горошине - Кременчук. Після зіткнення автомобілі з’їхали за межі проїжджої частини у кювет і перекинулися. На момент автопригоди у мікроавтобусі було 14 пасажирів.

Внаслідок ДТП неповнолітній пасажир мікроавтобуса 2007 року народження  мешканець міста Комсомольськ загинув на місці пригоди.   Одинадцять пасажирів мікроавтобуса із них: двоє дітей віком 8 та 14 років, а також дорослі віком від 19 до 60 років мешканці Глобинського району та міста Кременчука  з різними травмами доставлені до лікарень Кременчука, Градизька та Глобине.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День відкритих дверей на аеродромі м. Миргород

Ділянка дороги на якій сталася автоаварія, має по одній смузі руху в кожному напрямку, ширина проїжджої частини 7,8 метрів, покриття асфальтобетонне, сухе, без дефектів. Видимість у напрямках міст Кременчука та Бориспіль по 200 метрів.

УДАІ УМВС України в Полтавській області

Наразі слідчо-оперативна група з’ясовує всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.
 

Схожі матеріали:
👁 1655
Категорія: Актуально
Теги: автомобіль, дтп, Полтавщина, Глобинський район, Кременчук, Броварки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ