Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.02.2019

Напередодні міжнародного жіночого дня відбудеться святковий концерт за участі гурту «Тріода»


Заходи, заплановані на найближчий час


26 лютого 2019 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася щотижнева оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів міської ради, начальниками комунальних підприємств, в.о. старост.

В ході наради обговорили найбільш актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади та підвели підсумки роботи за минулий тиждень. Зокрема, проводиться закупівля нових меблів для освітніх закладів, про що проінформував заступник міського голови Валерій Волошин.


Нарада у міського голови
 

Також тривають ремонтні роботи у школах громади. Приміщення шкіл, які передано на баланс міської ради у дуже занедбаному стані, потребують капітального ремонту і вкладення значних коштів, оскільки протягом багатьох років проводилися лише часткові косметичні ремонтні роботи за кошти батьків.

Проте робота у цьому напрямку буде проводитися і надалі. В.о. старости с. Мар’янівка Іван Малярик поінформував присутніх, що після заміни опалювального котла у Мар’янівській ЗОШ значно зменшилися витрати на електроенергію, а температура у класах підвищилась до комфортних для навчання 18 градусів.

Юрій Копилов доповів про підведення підсумків всеукраїнського турніру з футзалу, який проходив 21 - 22 лютого у спорткомплексі. Перше місце посіла команда юнаків Гребінківської громади.

Далі обговорили заходи, заплановані на найближчий час. 6 березня, напередодні міжнародного жіночого дня о 16.00 відбудеться святковий концерт за участі гурту «Тріода». Запрошуються всі бажаючі, вхід вільний.

За результатами наради міським головою надано ряд рекомендацій та доручень відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.
 

Схожі матеріали:
👁 738
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: міська рада, Святковий концерт, гурт «Тріода», нарада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ