Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.02.2018

Нарада керівників закладів дошкільної освіти


Керівники ЗДО отримали рекомендації з питань порядку денного


Нарада керівників закладів дошкільної освіти21 лютого 2018 року відбулась нарада керівників ЗДО Гребінківського району за участю начальника відділу освіти, молоді та спорту Носової Н.С.

Одним із базових принципів Нової української школи є уявлення про безперервність освіти. Це означає, що процес виховання, навчання та формування особистості починається відразу від народження і триває пожиттєво.

Саме тому дошкільна освіта є обов'язковою первинною складовою частиною системи безперервної освіти в Україні. Держава при цьому визнає пріоритетність дошкільної освіти та забезпечує умови для її здобуття.

На нараді розглядалися актуальні питання:
 
Стан організації харчування у ЗДО, ведення документації.

Профілактика травматизму невиробничого характеру в ЗДО.

Деякі питання атестації педагогічних працівників, ведення трудових книжок.

Керівники ЗДО отримали рекомендації з питань порядку денного.

Бухгалтер відділу освіти, молоді та спорту Радченко А.В. наголосила на веденні обліку оплати за харчування батьками вихованців закладу або особами, які їх замінюють, а також облік дітей, батьки яких користуються певними пільгами при оплаті за харчування, та обліку дітей, які отримують безоплатне харчування в закладі, контролі за харчуванням, інформуванні батьків про організацію харчування дітей у ЗДО, ведення відповідної документації, проходження медичних оглядів.

Керівникам закладів дошкільної освіти до 01.03.2018 року доручено розробити План заходів із профілактики травматизму невиробничого характеру на 2018 рік. Включити до Плану заходи попередження травматизму та загибелі дітей у побуті: тематичні заняття щодо життєзберігаючої поведінки дітей, практичні заняття щодо дотримання правил дорожнього руху, пожежної безпеки, поводження на воді та льоду, на залізничному транспорті.

Нарада керівників закладів дошкільної освіти
 

Особливу увагу приділити роботі з батьками та наголосити на їх особистій відповідальності за виховання своїх дітей, заходам по бездоглядності. Забезпечити виконання Плану та інформувати відділ освіти, молоді та спорту до 01.06.2018 надати інформацію про виконання інженеру господарської групи Хребет В.П.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №4: Ознайомлення майбутніх випускників з умовами вступу та навчання в НАУ

Методист відділу освіти, молоді та спорту Дикий В.Г. зупинився на особливостях атестації педагогічних працівників ЗДО, надав роз'яснення щодо ведення трудових книжок.

 
Нарада керівників закладів дошкільної освіти
 

Завідуюча ПМПК Холодова Т.М. зосередила увагу присутніх на проблемі інтеграції інклюзивного навчання дітей у закладах дошкільної освіти, зазначила, що важливо, щоб вихователі дошкільних закладів вчасно помічали проблеми поведінки дітей, труднощі у навчанні і радили батькам відвідати спеціалістів ПМПК.

Методист Бузало К.І. приділила увагу обов’язковості здобуття дітьми старшого дошкільного віку дошкільної освіти, покращенню матеріально-технічної бази ЗДО.

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1142
Категорія: Шкільний екран
Теги: нарада, Гребінка, освіта, носова




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ