Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.09.2019

Нарада у міського голови (24 вересня 2019 року)


Розглянуто питання про капітальний ремонт частини дороги по вул. Євгена Гребінки


24 вересня 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу апаратну нараду за участю начальників відділів міської ради та її виконавчих органів, керівників комунальних підприємств, закладів, на якій обговорили нагальні питання та першочергові завдання.


Нарада у міського голови (24 вересня 2019 року)
 

Під час наради посадові особи доповіли про стан виконання доручень, наданих на попередньому засіданні.

Одним з важливих розглянуто питання про стан підготовки об'єктів соціальної сфери до роботи  під час осінньо-зимового періоду 2019-2020.

Нарада у міського голови (24 вересня 2019 року)
 

Не менш важливим розглянуто питання про капітальний ремонт частини дороги по вул. Євгена Гребінки; роботи з благоустрою, які проводить комунальне підприємство «Гребінківський комбінат комунальних підприємств».

Дано доручення комунальному підприємству вивчити питання про встановлення контейнерів для збирання пластикових пляшок з метою подальшої переробки.

Секретар міської ради Цапенко Л.В. звернула увагу на підготовку до проведення 26 сесії міської ради 7 скликання.

Нарада у міського голови (24 вересня 2019 року)
 

Головний спеціаліст відділу освіти В. Зінченко доповіла про підготовку до відзначення Дня працівника освіти, звернула увагу на підсумки проведення оздоровчої кампанії 2019 року.

Охотник Н.О., провідний спеціаліст відділу соціального захисту, відмітила, що протягом минулого тижня підготовлено розпорядження про надання матеріальної допомоги на лікування 10 особам.


Нарада у міського голови (24 вересня 2019 року)


Підбиваючи підсумки апаратної наради, міський голова дав відповідні доручення  посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень та керівникам комунальних закладів.
 

Схожі матеріали:
👁 953
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: ремонт, дорога, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ