Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.05.2021

Названо 10 додатків, які найсильніше розряджають смартфон


Експерти склали топ-10 програм, які швидше за все позбавляють смартфон заряду.


Багато користувачів мобільних пристроїв скаржаться на швидку розрядку акумулятора. Причин, що пояснюють це явище, може бути безліч.

Однак одна з найпоширеніших - це установка на гаджет занадто «вимогливих» додатків. Експерти склали топ-10 програм, які швидше за все позбавляють смартфон заряду.

На вершині рейтингу виявилося додаток Fitbit, яким користуються любителі фітнесу. Дана програма може стати причиною втрати 92 відсотків заряду.

Названо 10 додатків, які найсильніше розряджають смартфон
 

На другій сходинці опинилися одразу два додатки. Мова йде про програму для відеодзвінків Skype і про сервіс для пошуку таксі Uber. У їхньому випадку витрата батареї становить 87 відсотків.

Далі в списку згадується додаток популярної соціальної мережі Facebook - 82 відсотки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявлено протиракові властивості антибіотиків

У топ-6 також увійшли сервіс для обміну фотографіями Instagram і соціальна мережа для знайомств Tinder. У десятці «вимогливих» додатків також виявилися відомі месенджери Telegram і WhatsApp, додаток для відеозв'язку Zoom, а також сервіс YouTube.

Ці чотири програми «вбивають» до 77 відсотків мобільного пристрою.

Схожі матеріали:
👁 447
Категорія: Технології
Теги: смартфон, über, акумулятор, facebook, skype, зарядка, Instagram




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ