Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.02.2015

Незвичайний урок патріотичного виховання (ВІДЕО)


Незважаючи на складну ситуацію, Сергій Олександрович передав усім свій оптимістичний настрій і віру в нашу неминучу перемогу


Незвичайний урок патріотичного виховання 2015 рік впевненою ходою крокує по нашій планеті. І хоча в цьому році святковий настрій з присмаком гіркоти, та все ж творча група у складі учнів і вчителів Тарасівської ЗОШ І-Ill ступенів, працівників місцевого будинку культури вирішила привітати односельців з новорічними та різдвяними святами.

Справжнє дійство відбулося в багатьох оселях жителів Тарасівки, сільських магазинах та місцевих установах.Тарасівці із задоволенням слухали своєрідну міні-програму: новорічні побажання щастя, здоров'я, добробуту, пісенні дарунки творчого колективу під музичний супровід Ю.М.Іванченка.

Яскраве українське вбрання, розмаїття жіночих хусток особливо приваблювали людей літнього віку, а теплі слова привітань зігрівали їхні щирі серця.

Тарасівці гостинно обдаровували щедрувальників, адже зібрані кошти використали для надання матеріальної допомоги нашим воїнам - односельцям, котрі захищають Батьківщину на Сході, дякуючи яким ми можемо спокійно зустрічати казкові новорічні свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Что нужно знать о повестках из военкомата. Опыт четвертой волны

Один з них і Сергій Олександрович Дяченко, який перебував у короткотривалій відпустці і завітав разом з дружиною Юлією у рідну школу на урок Мужності. Він цікаво і змістовно розповів про армійський побут і харчування, про своїх бойових побратимів, про незвичайну зустріч Нового року в екстремальних умовах.

Незважаючи на складну ситуацію, Сергій Олександрович передав усім свій оптимістичний настрій і віру в нашу неминучу перемогу.

Директор школи М.А.Лисенко зачитав подяку школі від командування військової частини, де служить С.О.Дяченко. Воїн був приємно вражений, переглянувши презентацію, яку підготували члени відеогуртка.
 



По закінченню розповіді присутні вчителі та учні школи задавали запитання про те, що їх найбільше цікавило.

Члени учнівської адміністрації від імені учнів, педагогічного коллективу школи та небайдужих жителів с.Тарасівки вручили Сергію Олександровичу грошову допомогу та солодкі подарунки.

Нехай часточка наших сердець завжди зігріває  захисників  рідної землі. Хай повертаються живими! Ми чекаємо на них!
 

Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1413
Категорія: Шкільний екран
Теги: Тарасівка, АТО, відео, урок патріотичного виховання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ