Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.09.2015

Нові поліцейські скоро з'являться у райцентрах і селах


В Україні стартує другий етап набору до нової поліції


Нові поліцейські скоро з'являться у райцентрах і селахВ Україні стартує другий етап набору до нової поліції. Поліцейських набиратимуть у села, селища та райцентри. Там вони працюватимуть замість сьогоднішніх дільничних інспекторів. Про це щойно заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на виїзному засіданні уряду у Полтаві.

"У селах, райцентрах і селищах теж мають з'явитися нові поліцейські у рамках програми "український шериф". Вони матимуть іншу філософію відношення до людей. Наша мета - наблизити правоохоронну систему до громади. Звісно будуть і певні скорочення міліціонерів, але це все робиться для досягнення якості", - зазначив Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 183 тисячі полтавських родин отримали право на субсидію

На другий етап набору до поліції держава витратить 140 мільйонів гривень. За словами Арсенія Яценюка, ці кошти можуть надати Америка, Канада та країни Європи. З усіма тривають переговори.

Нагадаємо, сьогодні у Полтаві о 12.00 розпочалося виїзне засідання уряду.



Схожі матеріали:
👁 1098
Категорія: Актуально
Теги: україна, поліція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ