Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.12.2018

Новорічний концерт для батьків


Прикладом для вокалістів–початківців був виступ випускниці класу сольного співу Августіни Мадяр


Новорічний концерт для батьків20 грудня в Гребінківській дитячій музичній школі відбувся Новорічний концерт для батьків учнів молодших класів викладача Гринь Наталії Олексіївни.

Радісні посмішки дітей, вдячні і щасливі обличчя батьків, гучні оплески глядачів – результат кропіткої щоденної роботи викладача і її великої любові до професії.

Прикладом для вокалістів–початківців був виступ випускниці класу сольного співу Августіни Мадяр, яка зачарувала своїм оксамитовим тембром голосу. Свято пісні відбулося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавщина отримала 25 автомобілів для сільських амбулаторій

Також 17 грудня Августіна Мадяр брала участь в концерті кращих учнів мистецьких шкіл області, абсолютних переможців престижних всеукраїнських і міжнародних конкурсів та фестивалів «До Миколая на гостини всі таланти Полтавщини», який проходив у Полтавському академічному музично-драматичному театрі ім. М.В.Гоголя. Талановита виконавиця  та її викладач нагороджені Подяками Полтавської обласної державної адміністрації і Новорічним подарунком. Бажаємо Августіні подальшого професійного розвитку та нових перемог.

 

Новорічний концерт для батьків

 

Новорічний концерт для батьків

 

Новорічний концерт для батьків

 

Новорічний концерт для батьків



Схожі матеріали:
👁 1208
Категорія: Актуально
Теги: дитяча музична школа, Новорічний концерт, концерт, Августіни Мадяр, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ