Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.01.2016

Новорічний вечір відпочинку для старшокласників Тарасівської школи


Новорічний вечір відпочинку для старшокласників відбувся в теплій та дружній атмосфері


Новорічний вечір відпочинку для старшокласників Тарасівської школиНоворічний вечір відпочинку для старшокласників відбувся в теплій та дружній атмосфері. Лунали чудові пісні, веселі танці створювали всім  святковий настрій, жарти, гумор, конкурси- не давали нікому сумувати.

Директор школи Лисенко М.А. привітав усіх з наступаючими святами і вручив грамоти та солодкі подарунки  призерам районних олімпіад та спортивних змагань.

Баба-Яга та Чорт намагалися зіпсувати свято, але й вони піддалися новорічним чарам і почали співати та танцювати разом з усіма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічне свято для учнів 1-7класів Тарасівської школи

Новорічний вечір відпочинку для старшокласників Тарасівської школиВсіх присутніх на святі привітали Дід Мороз  та Снігуронька, побажали всім щастя в Новому Році і пригостили школярів цукерками, придбаними на кошти наших спонсорів: СТОВ агрофірми  “Куйбишево», СТОВ «Прогрес», СФГ «ВІОС», «КОЛОС», «СЛАВУТИЧ», агрофірми «Пирятин»; власникам магазинів : Царапин Н.М., Плис Т.І., Лакудас Л.В., А також нашимх  односельчан-Ветушка С.В., Іванова М.Д., Ткаченка Ю.В., Синьковича С.М., Бугара В.Ф., Нагрого О.А.
 
Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1064
Категорія: Шкільний екран
Теги: Снігуронька, Тарасівка, Дід мороз, Новий рік




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ