Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.08.2016

О.Біленький заявив про спробу перевороту в Полтавській облраді


"Тема "недовіри" чи "переформатування" вже "гуляє" мережею


Олександр БіленькийГолова Полтавської обласної ради Олександр Біленький заявив про спробу перевороту в облраді під час своєї відпустки з метою зміни керівництва представницького органу. Про це посадовець написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Тема "недовіри" чи "переформатування" вже "гуляє" мережею. Дійсно, чутки ходили, інформація поширювалася, прізвища називались.

Спочатку обговорювалось питання зняття особисто мене, але, ймовірно, за браком голосів, вирішили піти іншим шляхом − поставити перед вибором: або працюєш у форматі, який мені запропонують, або "до побачення"! "Весільним генералом" я не буду! Я за більшість, але бачу в цій більшості 84 депутати обласної ради!", − йдеться в повідомленні голови облради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині запрацювала екстрена служба допомоги "112"

За його словами, якщо хтось із депутатів бачить інший, "непрозорий" формат – будь ласка, а хто має конструктивну позицію − закликав разом продовжувати приймати рішення.

"Друзі, якщо є такий супротив, значить все ми робимо правильно! Дякую за підтримку!", − написав О.Біленький.

Схожі матеріали:
👁 1110
Категорія: Актуально
Теги: Олександр Біленький, недовіра, Полтавська обласна рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ