Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.08.2020

Онлайн-нарада керівників закладів загальної середньої освіти Гребінківщини


На нараді йшлося про організований початок 2020-2021 навчального року, створення безпечних умов у закладах освіти


13 серпня 2020 року у відділі освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА відбулася онлайн-нарада керівників закладів загальної середньої освіти району.


Онлайн-нарада керівників закладів середньої освіти Гребінківщини
 

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Носова Н.С. наголосила, що триває моніторинг підготовки закладів освіти Гребінківського району до нового навчального року. Із 1 вересня навчання у школах відбуватиметься тільки з дотриманням рекомендацій, які надало Міністерство охорони здоров'я та рекомендацій МОН України (Лист МОН № 1/9-406 від 29.07.2020 року «Про підготовку закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону в умовах адаптивного карантину», лист МОН № 1/9-420 « Щодо організації роботи закладів загальної середньої освіти у 2020-2021 навчальному році»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавські виші потрапили до рейтингу кращих закладів освіти України

На нараді йшлося про організований початок 2020-2021 навчального року, створення безпечних умов у закладах освіти. Опрацьовано Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). З 1 вересня у школах необхідно дотримуватись соціального дистанціювання і правил гігієни, педагогам варто спілкуватись із батьками переважно дистанційно, а учням із захворюваннями дихальної та імунної систем рекомендовано вчитись дистанційно або на екстернаті. До старту навчального року заклади освіти будуть забезпечені дезінфікуючими та миючими засобами, засобами індивідуального захисту. Директори закладів мають обладнати у школах місця для обробки рук та збору використаних масок і рукавичок, а також створити умови для соціального дистанціювання та уникнення скупчень.
 
Онлайн-нарада керівників закладів середньої освіти Гребінківщини
 

Завідувач методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Бігун Н.О. акцентувала увагу на наказі Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації від 10.08.2020 № 230 «Про забезпечення розвитку дистанційної освіти в закладах загальної середньої освіти Полтавської області у 2020 році», замовленні курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2021 рік та реалізації Концепції Нової української школи в закладах загальної середньої освіти Гребінківського району.

Схожі матеріали:
👁 627
Категорія: Шкільний екран
Теги: 1 вересня, навчання, освіта, школи, Гребінківщина, новий навчальний рік




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ