Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.04.2017

Отримати 700 гривень зекономленої субсидії можна буде після подачі заяви


У Кабміні оприлюднили конкретні умови отримання компенсації зекономленої субсидії


Отримати 700 гривень зекономленої субсидії можна буде після подачі заявиУ Кабміні оприлюднили конкретні умови отримання компенсації зекономленої субсидії. Її монетизація стане можливою вже цього року внаслідок Постанови Уряду №300.

Для того, щоб дізнатися, чи належить субсидіанту грошова винагорода за зекономлену субсидію, він повинен звернутися до постачальника газу чи електроенергії (в разі, якщо вона використовується для опалення), або ж перевірити наявність відповідної інформації у платіжці.

У разі, якщо на рахунку після опалювального періоду залишаються невикористані кошти субсидії, необхідно звернутися до територіальної служби соцзахисту і за наданим зразком написати заяву про компенсацію.

Виплаті готівкою підлягає сума, яка еквівалентна вартості 100 кубометрів газу, або ж 150 квт/год електроенергії, яка використовується в цілях опалення (за попередніми підрахунками, близько 700 гривень).

Гроші можна буде отримати у відділенні «Укрпошти», або ж на власний рахунок у банку (на момент подачі заяви він повинен бути уже відкритим).

Звертатися до органів соцзахисту задля написання заяви можна буде вже з 1 липня. До цієї дати облгази та обленерго повинні надати готові списки ощадних субсидіантів, які можуть претендувати на грошову компенсацію зекономленої субсидії.

Схожі матеріали:
👁 6581
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: грошова компенсація, субсидія, уряд, постанова




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ