Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.07.2019

Переваги відпочинку в Кирилівці


Відпочиваючи на морі можна отримати позитивні емоції і наситити організм корисними мікроелементами


Кирилівка - селище, яке простягнулося на березі Азовського моря. Тихе затишне містечко для відпочинку сім'єю. У Кирилівці дуже вигідне положення, тому що окрім моря, є ще лимани, за рахунок чого це ще і лікувально-профілактичний курорт.

Тут зможе кожен відпочити і набратися сил незалежно від матеріального становища. Компанія «ТрансТурСервис» пропонує Вам скористатися своїми послугами по пасажирським перевезенням та вибором потрібної вам турбази. Автобус Полтава - Кирилiвка їде на море а також назад щодня, за низькими цінами та в зручний час. Перевезення відбуваються на комфортабельних автобусах прямо до туристичної бази.


відпочинок в Кирилівці
 

Умовно Кирилівка ділитися на 3 частини:
 
Центральна частина, яка представлена приватним сектором.

Друга частина - Федотова коса. Тут перебувають бази відпочинку, пансіонати, розважальні атракціони. Ціни самі різні, тому кожен зможе побалувати своїх дітей каруселями і гойдалками. Тут розташовується найзнаменитіший аквапарк "Острів скарбів".

Третя частина - коса Пересип. Тут також як і у Федотці розташовані бази відпочинку і пансіонати.

Відпочинок на морі - це ні в якому разі не відпочинок, а просто необхідність. Тому що тільки тут організм може по - сьогоденню розслабитися, відпочити від запорошених і шумних мегаполісів. Тут забувається усі проблеми і турботи, від яких не можливо відсторонитися в місті.

Відпочиваючи на морі можна отримати позитивні емоції і наситити організм корисними мікроелементами, які так бракує. До усього іншого відпочинок в Кирилівці - відмінний і оптимальний варіант в усіх відношеннях.

Основними перевагами відпочинку тут є:
  • Доступність з фінансової точки зору і звичайно географічного питання.
  • Прекрасне транспортне сполучення.
  • Тепле море і чисті пляжі.
Це селище є екологічно чистою зоною, тому що на території відсутні будь-які об'єкти виробництва. Тут немає навіть залізниці. Добратися легко і просто, причому поїздка не займе багато часу.

Тут високий рівень сервісу і відмінне відношення до кожного відвідувача. Красива і заворожлива природа, найчистісіньке повітря, спокій і заспокоєння.


відпочинок в Кирилівці
 

Завдяки своєму прекрасному розташування селище має попит у туристів різного віку. Тут можна пройти процедури по профілактиці і лікуванню захворювань верхніх дихальних шляхів. Ті, що бажають можуть спробувати грязелікування, яке дуже корисно і ефективно.

Тут не можливо нудьгувати, кожен зможе знайти відпочинок і зайняття, яке саме йому до душі. На курорті багато Кафе і ресторанів, які працюють допізна.

Кирилівка - якісний і доступний відпочинок. Тільки тут можна відпочити тілом і душею.

Схожі матеріали:
👁 988
Категорія: Прес-реліз
Теги: Море, автобус, відпочинок, Пляж, Кирилівка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ