Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.11.2021

Перевезення великогабаритних та великовагових вантажів


Перевезення негабаритних та великовагових вантажів автотранспортом потребує серйозної підготовки.


Автомобільні перевезення є одним із найбільш затребуваних способів доставки негабаритних вантажів територією України.

Цьому сприяє відразу кілька факторів:
  • широко розвинена дорожня інфраструктура;
  • можливість транспортування вантажів із практично будь-якими характеристиками;
  • знижена ймовірність пошкодження вантажу під час перевезення;
Співпрацюючи зі спеціалістами ТОВ «ГудВей Транс», сайт goodwaytrans.com.ua Ви можете бути впевнені в тому, що вантаж буде доставлений точно в строк з гарантією його збереження, всі залежності від складності транспортування.

 
Перевезення великогабаритних та великовагових вантажів
 

Що враховується під час перевезення?

Перевезення негабаритних та великовагових вантажів автотранспортом потребує серйозної підготовки. Для того, щоб побудувати оптимальний маршрут та правильно вибрати техніку, перед транспортуванням фахівці ТОВ «ГудВей Транс» проводять докладну роботу, з урахуванням таких важливих факторів, як:

Габарити та вага вантажу

Габарити та вага вантажу відіграють важливу роль у його транспортуванні. Саме від даних параметрів залежать такі фактори, як вибір техніки, способів фіксації, побудова маршруту і необхідність супроводу з боку поліції.

Маршрут

Особливості маршруту продумуються ще до навантаження техніки на трал. При розрахунках важливо враховувати як особливості техніки, а й дорожню обстановку, незалежно від протяжності маршруту. При цьому видно наявність на шляху мостових конструкцій та їх максимальну вантажопідйомність.

Документація

Залежно від типу вантажу, може знадобитися різна документація, тому важливо розуміти, які саме папери необхідні для конкретного виду транспортування. Особливо ретельної підготовки вимагають великогабаритні перевезення.

І це далеко не всі аспекти, які слід враховувати під час підготовки до транспортування.

Співпрацюючи з ТОВ «ГудВей Транс», Ви можете значно скоротити час перевезення. Співробітники компанії зможуть не просто доставити транспорт та інші види вантажів, а й візьмуть на себе основні організаторські питання та допоможуть в оформленні необхідної документації.

Переваги ТОВ «ГудВей Транс»

Фахівці компанії «ГудВей Транс» готові здійснити якісне перевезення негабаритних вантажів автотранспортом у межах чітко визначених термінів.

«ГудВей Транс» допоможе Вам як у транспортуванні вантажів у межах одного населеного пункту, так і при необхідності здійснення перевезень між регіонами країни.

Висока якість послуг досягається за рахунок кількох важливих переваг:
 
1. До кожного клієнта підбирається індивідуальний підхід, пропонуючи оптимальні рішення для поставлених завдань.

2. У колективі «ГудВей Транс» працюють виключно досвідчені фахівці, тому стаж роботи водіїв налічує понад 15 років роботи у сфері вантажоперевезень.

3. Автопарк компанії включає лише сучасну техніку, що дозволяє здійснювати перевезення як у невеликі відстані, і між регіонами України.

4. Під час оформлення документації вантаж проходить процедуру обов'язкового страхування, а компанія бере на себе 100% матеріальну відповідальність на час виконання робіт.

Крім цього, після укладення договору до вантажу приставляється персональний менеджер, який зможе проконсультувати Вас з будь-якого питання, а також надасть інформацію про стан вантажу.

Схожі матеріали:
👁 260
Категорія: Прес-реліз
Теги: перевезення вантажів, великовагові вантажі, великогабаритні вантажі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ