Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.06.2020

Перевіряють готовність закладів освіти до проведення ЗНО


Із 25 червня до 17 липня випускники Полтавщини складатимуть зовнішнє незалежне оцінювання.


Фахівці ГУ Держпродспоживслужби перевіряють готовність закладів освіти до проведення тестування з ЗНО, відповідно до вимог Головного державного санітарного лікаря України.

Із 25 червня до 17 липня випускники Полтавщини складатимуть зовнішнє незалежне оцінювання. Всього тестування складатимуть 13081 абітурієнтів.


Перевіряють готовність закладів освіти до проведення ЗНО
 

На Полтавщині визначено 8 округів для проведення ЗНО: Полтава, Кременчук, Гадяч, Лубни, Миргород, Карлівка, Кобеляки, Пирятин. Усього функціонуватиме 57 пунктів.

Але саме тестування може відбутися тільки, якщо будуть дотримані вимоги постанови Головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка № 24.


Перевіряють готовність закладів освіти до проведення ЗНО
 

Наразі, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби перевіряють, чи готові  заклади освіти до проведення тестування із ЗНО.

Формат і процедура проведення ЗНО у 2020 році не зміняться. За правилами, при складанні ЗНО в аудиторії перебуває максимум 15 учасників та 2 інструктори.


Перевіряють готовність закладів освіти до проведення ЗНО
 

Обов’язковою є дистанція 1,2 метри між учасниками в аудиторії, яка, безумовно, буде дотримана у зв’язку з епідемією. Соціального дистанціювання необхідно дотримуватися і біля входу в приміщення, у якому проходитиме тестування, щоб уникнути скупчення людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заслужені винагороди за участь у конкурсі «Нашому роду нема переводу» (ФОТО)

Пункти, де відбуватиметься тестування, повинні бути забезпечені медичними масками, безконтактними термометрами, дезинфікуючими засобами і захистом для медиків.
 

Перевіряють готовність закладів освіти до проведення ЗНО

ГУ Держпродспоживслужби у Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 903
Категорія: Шкільний екран
Теги: Лубни, полтава, проведення ЗНО, зовнішнє незалежне оцінювання, тестування з ЗНО, освіта, пирятин, Миргород




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ