Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.08.2014

Під час свят на залізниці трапилось три смертельних травмування


24 серпня о 19:20 в м. Гребінка стався нещасний випадок


Під час свят на залізниці трапилось три смертельних травмування

До лінійних відділів на ст. Основа, Гребінка та Лозова УМВС України на Південній залізниці надійшли повідомлення про те, що на території обслуговування під колесами потягів загинуло троє людей.

Так, 23 серпня близько п’ятої години ранку на перегоні «Краснопавлівка-Герсеванівський» пасажирський потяг здійснив наїзд на людину. Від отриманих травм чоловік загинув на місці. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події та особу потерпілого.

Ще два смертельних залізничних травмування трапились 24 серпня на зупиночному пункті Будинок відпочинку та по ст. Гребінка Південної залізниці. Особи загиблих встановлено, ними виявились мешканці Харківської та Полтавської областей, 1982 та 1956 років народження. Як саме чоловіки потрапили під колеса потягів встановлюють транспортні міліціонери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко розпустив Раду і звернувся до українців з поясненням

Відомості про дані події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Триває досудове розслідування.

Прес-служба УМВС України на Південній залізниці



Схожі матеріали:
👁 1434
Категорія: Актуально
Теги: залізниця, Лозова, Гребінка




Всього коментарів: 1

0
1 Соня   (27.08.2014)
По ст. Ромодан маневровий потяг також переїхав вагоноскладача, на "желізяці" люди гинуть що в зоні АТО. Безлад повний.  fool

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ