Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.07.2020

Підготовка до Дня міста


Цього року неможливо проводити масові заходи, але кожен мешканець може взяти участь у конкурсі відеороликів та фоторобіт


14 липня 2020 року відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої заслухали стан справ у відділах міської ради, старостатах та комунальних підприємствах, а також обговорили найбільш актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади. Зокрема йшлося про підготовку до чергової 36 сесії міської ради, яка відбудеться 23 липня о 14 годині в приміщенні Міського будинку культури. 16 липня відбудеться засідання постійної депутатської комісії з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування для розгляду проєктів рішень, що виносяться на сесію.


Підготовка до Дня міста
 

Далі обговорили запровадження програмного комплексу «Соціальна громада» на території Гребінківської ОТГ. “Соціальна громада» - це сучасне IT-рішення, яке дозволяє приймати документи на оформлення соціальних виплат максимально наближено до людей. Все, що для цього потрібно - працівник на робочому місці, комп’ютер та інтернет.

 Прийом документів від громадян можуть здійснювати навіть старости, тобто можливо наблизити адмінпослуги не тільки до ОТГ, але й до мешканців кожного старостату. Електронні копії документів, прийняті через „Соціальну громаду”, будуть одразу потрапляти в управління соціального захисту населення, що скоротить час прийняття рішення майже вдвічі.

Через програмний комплекс мешканці об’єднаної громади зможуть оформити 67 послуг, зокрема найпопулярніші серед населення - житлові субсидії, пільги, допомоги та виплати тощо.

Також триває підготовка до Дня міста. На жаль цього року неможливо проводити масові заходи, але кожен мешканець може взяти участь у конкурсі відеороликів та фоторобіт присвячених рідному місту. До 25 липня приймаються заявки для участі в конкурсі на електронну адресу відділу культури і туризму міської ради [email protected].

Переможці отримають грошові сертифікати:
  • за І місце – 3000 грн.;
  • за ІІ місце – 2000 грн.;
  • за ІІІ місце – 1000 грн.
Чекаємо на ваші фотографії та відеоролики.


Підготовка до Дня міста
 

Крім того, детально зупинилися на таких питаннях: стан виконання бюджету; завершення ЗНО; ремонт каналізаційної системи ЗДО «Теремок»; заключення договорів на вивезення ТПВ та інші.

За результатами наради надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Схожі матеріали:
👁 557
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, масові заходи, День міста




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ