Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.05.2013

Після ста грамів - ніж в спину


В Пирятині в результаті сварки чоловік отримав ніж у спину від свого товариша


Після ста грамів - ніж в спину

В Пирятині в результаті сварки чоловік отримав ніж у спину від свого товариша. Кримінальні події розігралися в будинку 32-річного зловмисника.

В ніч на 11 травня чоловіки сиділи за столом та випивали. В якийсь момент між ними виникла сварка, під час якої господар вхопив ножа та вдарив ним у спину 29-річного гостя. Після скоєного потерпілий знепритомнів, а його кривдник ліг відпочивати.

Близько 4-ї години ранку криваву сцену в будинку виявила дружина господаря, яка прокинулася, почувши крики в іншій кімнаті. Жінка викликала швидку медичну допомогу та міліцію.

За словами заступника начальника Пирятинського райвідділу міліції Олексія Возного, під час затримання підозрюваного, останній був ще сонний та нічого не пам’ятав про події того фатального вечора. Зрозумілих пояснень своїх дій він так і не дав, звертаючи всю вину на алкоголь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбив, але не думав, що міліція знайде його так швидко

Наразі потерпілий чоловік прооперований. Його життю нічого не загрожує, стан здоров’я середньої тяжкості. Ніж вилучено. Підозрюваний чоловік затриманий. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

ВЗГ УМВС України в Полтавській


Схожі матеріали:
👁 1292
Категорія: Актуально
Теги: подія, Потерпілий, пирятин, кров, Спина, ніж




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ