Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.04.2013

Побутовий конфлікт між братами закінчився смертю


На перший погляд, слово «побут» - просте і звичне


Побутовий конфлікт між братами закінчився смертю

На перший погляд, слово «побут» - просте і звичне. Та коли виникає словосполучення «побутові проблеми», розумієш, що за ним стоїть ряд конфліктних ситуацій, цивілізоване вирішення яких не кожному підвладне. І тоді трапляються непередбачувані наслідки.

Так сталося і в цьому випадку. Два брати - 29-ти та 34-рьох років, жителі Лубенського району, жили разом в одному будинку. Молодший працював гастарбайтером, а старший не працював. Хоча іноді траплялися і йому підробітки, але, як водиться в основному на селі - «за пляшку».

Дуже часто між братами виникали суперечки. Переважно їх причиною ставали побутові питання, такі як плата за комунальні послуги, яку здійснював постійно молодший брат та згубна пристрасть до оковитої старшого.

Одного дня, коли старший черговий раз повернувся додому напідпитку, між братами знову виникла сварка, під час якої молодший не впорався з емоціями та накинувся на родича з кулаками. І хоч потім схаменувся, але було вже запізно – чоловік не подавав ознак життя. А місцевий фельдшер, який прибув на виклик, лише констатував смерть старшого брата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон покарає полтавських роботодавців

Згідно лікарського свідоцтва про смерть, чоловік отримав травму голови, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження, від яких він і помер.

По даному факту працівниками міліції Лубенського міськвідділу відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7-ми до 10-ти років.
Наразі триває досудове слідство, у ході якого і буде встановлена ступінь вини чоловіка.
 
Лубенське МВ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1405
Категорія: Актуально
Теги: Лубни, брати, смерть, Полтавщина, Конфлікт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ