Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.10.2016

Полтавці, які не встигли оформити субсидію, мають право на компенсацію


Тим сім’ям, які не встигли оформити житлову субсидію до початку опалювального сезону, компенсують жовтневі витрати на комунальні послуги


Полтавці, які не встигли оформити субсидію, мають право на компенсаціюЗгідно з Постановою Кабінету міністрів України №848, тим сім’ям, які не встигли оформити житлову субсидію до початку опалювального сезону, компенсують жовтневі витрати на комунальні послуги.

Якщо звернулися за допомогою протягом двох місяців з початку опалювального сезону, то субсидія буде призначена з першого дня опалювального періоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соціально-економічне становище Гребінківського району за січень-серпень 2016 року

Якщо опалювальний період по централізованому опаленні розпочався з 13 жовтня, то відповідно до 13 грудня людина має право подати документи на отримання субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних  послуг, - проінформували у Департаменті соціального захисту населення Полтавської ОДА.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Схожі матеріали:
👁 1212
Категорія: Актуально
Теги: компенсація, субсидія, комунальні послуги




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ